2.kolo ROMA-Inter

20:45h
Sobota
Sport 2

Vlítněme na ně,ať má Spall nad čím přemýšlet a mlátí se do hlavy!

Forza :danko: :sala:

popri predaji Salaha bez nahrady je dalsi majsterstyk tohto leta ten nakup zraneneho Karsdorpa pri dlhodobych zraneniach Florenziho a Emersona!

*omg*

bral by som akykolvek bod.

No ten Karsdorp s potrebnou rutinnou operaciou kolena potrhol nasu prestupovu logiku.

Ja chcem Spaleka nabit, hrame doma, sme favoriti a hotovo.

Spalek ma k dispozici mnohem sirsi kadr, temer zadny absence. Tohle bude hodne tezky, beru jakejkoli bod. Nejvic se ale bojim stredu Jesus - Fazio. S tema si Icardi, Perisic a Borja dost mozna vytrou spodni cast zad. Ale treba se pletu a obrana se ukaze.

Forza ROMA!!!

Na začiatku týždňa sa písalo o Manolasovi na kraji, teraz však je už favorit na ten post Jesus. Ak Jesus nastúpi na kraji, tak dúfam, že vedľa Manolasa bude Moreno, nejak tomu chalanovi verím.

Alisson; Juan Jesus, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Defrel, Dzeko, Perotti

Preboha. *omg*

danko10 napsal:
Alisson; Juan Jesus, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Defrel, Dzeko, Perotti

Preboha. *omg*
...Fazio no zbohom,takmer identicka zostava,snad to nebude aj identicky vykon :zed: Merdu treba porazit.som zvedavy na reakcie fanusikov voci spalletimu ,bude to velmi pikantny zapas.

Na jednej stránke na FB si akurát spravili srandu, že je Gerson v základe, a musím povedať, že som sa potešil...

To, že hrá Fazio (miesto Morena) po tej biednej príprave si jedine vysvetľujem tým, že ked to Jesusovi na pravo nepôjde, tak na kraj pôjde Manolas a aby neboli vedľa seba dvaja ľavonohí stopéri, ale skôr to bude tým, že Di Fra...

No nič vôbec sa neteším, myslím, že nás rozjebú...

Ja chcem veriť, že sa Di Francescovi podarilo nejak zúžiť ihrisko, aby Defrel zas nevyzeral ako idiot a záloha nebola na ihrisku na zakopávanie lopty.