pičo, přijeli jsme s polovičkou od sousedů z týdne ve slovenským ráji a v Tatrách, včil v 8, chtěli jsme do šesti. 2 hodiny policajti a protokoly. sestřelila nás izraelská piča v koloně před Ružomberokem. prostě jsme jeli kolona aut, řekněme, 70-80 a najednou to začlo brzdit na 0-10. Auto přede mnou to ubrzdilo, já to tak tak zašlápl, ještě jsem stihl zapnout dvoublinkr, auto za mnou zastavilo tak 10 cm za mnou a auto za tím byla izraelská piča, co obdivovala krásu slovenských hor, leč bohužel ne z vrcholu štítů jak my, ale za jízdy a napálila to do toho auta za náma, to do nás a takhle nás pomrdala pět za sebou, teda před sebou. Renault nějak dojel, ale zadek je na sračky a předek do jisté míry tak. Typická řetězovka. Izraelská piča měla navíc auto půjčené kdesi v Rakousku, takže su zvědavej, jak tohle pojišťovny pořeší. Radost.
Takže nasranej na ultimo, ale celkem rád, že žiju, dojedu dom, že si spravím náladu rozbitím Luciana a spol.
tak mi přítelkyně našla aspoň highlighty ze včerejška a vidím tři tyčky našich a pak tři góly Intermerdy a úspěch pičusa zkurveného holohlavého
k tomu se tak jakože chystáš na EL na Zlín do Olmika a oni chytí Moldavce, Rusáky a FC Kodaň.
a zítra do práce...
omlouvám se, nacpal sem to do jednoho, co není tučně a velkým je offtopic, sorry
dobrou