19.kolo. ROMA - Juventus

K Juve a Interu máme daleko. Nemáme ideální hráče na tohle rozestavení.

Nutně potřebujem pravýho beka a střelce, ideálně taky gólový křídlo.

Vysněný posily Belotti a záskok Scamacca (když už nevyšel Cutrone). Boga a Orsolini, Politano na kraje. A Hysaj.

Ven Florenzi, Ünder, Kalinić, Perotti, Zappacosta, Jesus, Fazio. Klidně mě kamenujte, ale ty naše kraje jsou zoufale neproduktivní a pomalý.

pasta napsal:
Co vám mám říct užívám si to náramně jako vážně 😉 prvně v Římě .

Já jedu v dubnu na Inter tak mi pak musíš napsat co a jak :) užívej aspoň atmosféru :)

Psalo se,že budou přítomni skauti Totten a Chelsea kvůli Diawarovi....myslim,že bude o hráče míň :!:

pasta napsal:
Co vám mám říct užívám si to náramně jako vážně prvně v Římě .
Tak to má bejt, privez body, ještě je chvilka

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

No, s trochou stesti, kdyby byl Pellegrini schopnej trefit branku, se to jeste dalo uplichtit. Goly ze hry jsou ale fakt problem.

Ted nezbyva nez doufat, ze si Zaniolo neurval koleno.

Largo napsal:

Vysněný posily Belotti a záskok Scamacca (když už nevyšel Cutrone). Boga a Orsolini, Politano na kraje. A Hysaj.

Ven Florenzi, Ünder, Kalinić, Perotti, Zappacosta, Jesus, Fazio. Klidně mě kamenujte, ale ty naše kraje jsou zoufale neproduktivní a pomalý.

Tym ma potencial, par vhodnych posil by hodne pomohlo, nejvic by se ale stejne hodil Radja, motor a bojovnik strilejici z dalky.

Sushi napsal:
a zaniolo prej jde na operaci křížovýho vazu...

my prostě furt to svoje

Jj je to ofiko, to je v prdeli. Kor u nej s tim jeho nebojacnym primocarym stylem, kterej uz nikdo jinej v tymu nema. To je neskutecny co ten tym ma za smulu v tomto ohledu.

ACL Roma

No nic, první půle šíleně špatná. Srážejí nás dolů posty Perottiho, Florka a dnes, žel, i Džeka. Ty by prostě měly být lépe obsazený, nemůžu si pomoct. Nejsme produktivní a když se netrefí Džeko, ztak ze hry ho nikdo nenapodobí. Bezzubý křídla. Zaniolo snad nebude zraněněj dlouho.

Potěšil mě Mancini a Diawara, zbytek moc nestojí za řeč.

Současná Atalanta si LM zaslouží víc než my. Ale nevzdáme se!

Daje

HugoBoss27 napsal:
Psalo se,že budou přítomni skauti Totten a Chelsea kvůli Diawarovi....myslim,že bude o hráče míň :!:

Dneska nejlepší na place, už poněkoolikátý. V létě jsme se smáli za tu cenu, ale Fonseca věděl.

Škoda, že mu vedení nedodalo další hráče, který chtěl. (Žádal hlavně Hysaje a útočníka).

90210 napsal:
No, s trochou stesti, kdyby byl Pellegrini schopnej trefit branku, se to jeste dalo uplichtit. Goly ze hry jsou ale fakt problem.

Ted nezbyva nez doufat, ze si Zaniolo neurval koleno.

Largo napsal:

Tym ma potencial, par vhodnych posil by hodne pomohlo, nejvic by se ale stejne hodil Radja, motor a bojovnik strilejici z dalky.

Jo. Nebo Nández, kterej by mohl být lacinější a charakteristika podobná je. Ale hlavně to chce produktivnější křídla a střelce.

Nemrzí mě ani tak výsledek, Atalanta si LM zaslouží ví než my. Ale ta první půle, to byla noční můra. A Zaniolo, největší kaňka na dnešku.

Snad vedení zareaguje. A ne těma nesmyslama, že se v lednu nedá kádr nijak vylepšit. :nenene: :nenene: :aaaa:

Počítá někdo ty operace kolen u nás? To maj i v jinejch týmech, pd?

Přílohy

• uploadfromtaptalk1578902196292.jpg
    uploadfromtaptalk1578902196292.jpg
    100.8 KB · Zobrazeno: 578
Hoši i na prohru paráda 💪👌 jedu znova někdy 😎 Řím v pohodě krásný až mě překvapilo jak málo černochů tam je 😁😁😁 ušli jsme 24 km takže jsem toho viděl hodně 😉 chtěl jsem koupit mikinu ale prostě na normální dvoumetrove lidí tam nic nemají!!!!všechno malé i 2xl úplně k hovnu tak aspoň vlajku mám :sala: k fotbalu v 10 minutě mě málem jeblo to co předvedli v obraně to neudělají hráči v okrese pak se zvedli kdyby měli více štěstí tak bod urvou ale Juve hrálo co potřebovalo.Hrajem pořád dokola do stran máme hodně míč ale ta finální fáze je prostě slabá jak centry (na ty nadavu pořád ) tak nějaký moment překvapení chybi !!!jako ono to není úplně zlé a myslím si že při v hodnem doplnění týmu to může být skvělé ale teď tomu někteří hráči chybí.Pres prohru největší smutek Zaniola to je v hajzlu jakou máme smůlu !!!!Diawara skvělý 💪 nevím co v obraně vymýšlí pořád tak když mě napadají tak dám odkop a je klid tým který nás napadá má obrovskou výhodu protože my prostě v zadu chyby dělat budeme!!!Věřím ovšem že půjdeme nahoru ta snaha třeba vyrovnat tam byla to zas ne že ne ale ještě kus tvrdé práce stojí před Římem aby se dostal do popředí tabulky.Po gólů na 2:1 byla atmosféra fantastická to bylo super👌💪 celkově divácká kulisa nebyla špatná a já jedu domů spokojený ikdyz .......... Vždy může být lépe

pasta napsal:
Hoši i na prohru paráda 💪👌 jedu znova někdy 😎 Řím v pohodě krásný až mě překvapilo jak málo černochů tam je 😁😁😁 ušli jsme 24 km takže jsem toho viděl hodně 😉 chtěl jsem koupit mikinu ale prostě na normální dvoumetrove lidí tam nic nemají!!!!všechno malé i 2xl úplně k hovnu tak aspoň vlajku mám :sala: k fotbalu v 10 minutě mě málem jeblo to co předvedli v obraně to neudělají hráči v okrese pak se zvedli kdyby měli více štěstí tak bod urvou ale Juve hrálo co potřebovalo.Hrajem pořád dokola do stran máme hodně míč ale ta finální fáze je prostě slabá jak centry (na ty nadavu pořád ) tak nějaký moment překvapení chybi !!!jako ono to není úplně zlé a myslím si že při v hodnem doplnění týmu to může být skvělé ale teď tomu někteří hráči chybí.Pres prohru největší smutek Zaniola to je v hajzlu jakou máme smůlu !!!!Diawara skvělý 💪 nevím co v obraně vymýšlí pořád tak když mě napadají tak dám odkop a je klid tým který nás napadá má obrovskou výhodu protože my prostě v zadu chyby dělat budeme!!!Věřím ovšem že půjdeme nahoru ta snaha třeba vyrovnat tam byla to zas ne že ne ale ještě kus tvrdé práce stojí před Římem aby se dostal do popředí tabulky.Po gólů na 2:1 byla atmosféra fantastická to bylo super👌💪 celkově divácká kulisa nebyla špatná a já jedu domů spokojený ikdyz .......... Vždy může být lépe

:Ok: :Ok: :Ok:
:tlesk: :tlesk: :tlesk:

Pro nás teď bude klíčový zápas s Bergamem. Když je neporazime, nemáme v LM co dělat. Oni taky budou ztrácet, toho bych se nebál.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk