K Juve a Interu máme daleko. Nemáme ideální hráče na tohle rozestavení.
Nutně potřebujem pravýho beka a střelce, ideálně taky gólový křídlo.
Vysněný posily Belotti a záskok Scamacca (když už nevyšel Cutrone). Boga a Orsolini, Politano na kraje. A Hysaj.
Ven Florenzi, Ünder, Kalinić, Perotti, Zappacosta, Jesus, Fazio. Klidně mě kamenujte, ale ty naše kraje jsou zoufale neproduktivní a pomalý.
Nutně potřebujem pravýho beka a střelce, ideálně taky gólový křídlo.
Vysněný posily Belotti a záskok Scamacca (když už nevyšel Cutrone). Boga a Orsolini, Politano na kraje. A Hysaj.
Ven Florenzi, Ünder, Kalinić, Perotti, Zappacosta, Jesus, Fazio. Klidně mě kamenujte, ale ty naše kraje jsou zoufale neproduktivní a pomalý.
prvně v Římě .
k fotbalu v 10 minutě mě málem jeblo to co předvedli v obraně to neudělají hráči v okrese pak se zvedli kdyby měli více štěstí tak bod urvou ale Juve hrálo co potřebovalo.Hrajem pořád dokola do stran máme hodně míč ale ta finální fáze je prostě slabá jak centry (na ty nadavu pořád ) tak nějaký moment překvapení chybi !!!jako ono to není úplně zlé a myslím si že při v hodnem doplnění týmu to může být skvělé ale teď tomu někteří hráči chybí.Pres prohru největší smutek Zaniola to je v hajzlu jakou máme smůlu !!!!Diawara skvělý