19.kolo. ROMA - Juventus

HugoBoss27 napsal:
V prvním poločase dá Dzeko kusa, v druhém přidá Zaniolo...
Do hry půjde Under a Peres :D :D

A Peres dá po sprintu přes celý hřiště další kus....

Škoda, že tu obranu na tři obránce nezkusil. Florko kontra Ronaldo, to nevidím úplně dobře. Ale třeba překvapí.

Stejný zákrok pár sekund zpět na zaniola nic a na ronaldmrdku faul. Dvojí metr jako vždy. Hezky to začíná.

To zas bylo keců, jak si jdem pro tři body, jak to ubráníme, jak brzo doženem Juve....Tak zas zpátky na zem, pánové. Tohle je hrůza.

Kurz na to že dostaneme červenou je 1.17. Už i na fortune ví jací jsme vypatlanci :D :twisted:

Largo napsal:
To zas bylo keců, jak si jdem pro tři body, jak to ubráníme, jak brzo doženem Juve....Tak zas zpátky na zem, pánové. Tohle je hrůza.

Jednoduse nas dostihuje statistika, nasi hraci smerem dopredu nejsou pomalu ani vsichni dohromady krome Dzeka schopni dat 10 a vic golu za sezonu a Dzeko na vetsi kanonadu potrebuje nekoho, jako byl Salah. Chybi nam nekdo, kdo je schopen pravidelne strilet goly, coz je ve fotbale ponekud problem.

Edit: Tak jeste Zanolo je out a nevypada to vubec dobre, nadhera. My jsme fakt tragikomix.

Zaniolo si podle mě přilehl koleno, až v tom pádu.

López chytá výborně, ale ty "neuerovské" rozehrávky jsem kritizoval, když zavinil penaltu nedávno Saša, ač ten tenkrát faulovat nemusel, byl to stejnej špek jak dneska Veretoutovi. Mám Paua rád, ale tohle mu MUSÍ trenéři vymluvit, do piče.

Jinak je to samozřejmě zmar, když tečeš s Juve 0:2 po 10 minutách, logicky.

90210 napsal:
Largo napsal:

Jednoduse nas dostihuje statistika, nasi hraci smerem dopredu nejsou pomalu ani vsichni dohromady krome Dzeka schopni dat 10 a vic golu za sezonu a Dzeko na vetsi kanonadu potrebuje nekoho, jako byl Salah. Chybi nam nekdo, kdo je schopen pravidelne strilet goly, coz je ve fotbale ponekud problem.

Edit: Tak jeste Zanolo je out a nevypada to vubec dobre, nadhera. My jsme fakt tragikomix.

Za mě teda dlouhodobě problémy s útokem jsou zejména kvůlli Džekově neschopnosti a občasný lenosti, stejně jako o křídlech. Vyházet Džeka, Perottiho i Ündera. S Belottim, Bogou a Orsolinim, jsem si jistej, že by to bylo o něčem úplně jiným. Máme v Džekovi dobrýho útočníka, ale ne bombera. Prostě tenhle post je pro nás zakletej. A křídla naprosto neproduktivní, pomalý. Zaniolo není typický křídlo a je tam poloviční.