Jeden Turín nám body vzal ....od druhého si je musíme vzít zpět
Henrik na tréninku stehenní sval a Nicolo netrénuje kvůli kolenu ...zřejmě nebudou( :roll:

:Flag:
pasta napsal:Náhodou nejede někdo na ten zápas?Ja si kurva splním sen tak se ptám![]()
![]()
Co vám budu říkat hodně se těším a snad ty Turínské šašky rozbijeme :Ok:
HugoBoss27 napsal:Ani Justin nebude ....tajně jsem doufal,že by mohl nastoupit
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:HugoBoss27 napsal:Ani Justin nebude ....tajně jsem doufal,že by mohl nastoupit
Určitě by byl platnější než Diego. Dle mého nejslabší hráč současné základní jedenáctky.
Pigi10 napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:HugoBoss27 napsal:Ani Justin nebude ....tajně jsem doufal,že by mohl nastoupit
Určitě by byl platnější než Diego. Dle mého nejslabší hráč současné základní jedenáctky.
Jako třeba minulej zápas, kdy snad jenom po jeho akcích byla šance na nějaký vstřelený gól...
90210 napsal:Snad zabodujeme a pomuzeme tandemu Inter/Lazio v boji o titul, coz je neco, co z jejich strany v uplynuluch 20-ti letech v nas prospech nikdy neprislo a sami si pomuzeme v boji o 4.misto, ale prohrat doma s Torem, to je hodne spatny.
Mame bohuzel ponekud zvlhlej streleckej prach.
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Pigi10 napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Určitě by byl platnější než Diego. Dle mého nejslabší hráč současné základní jedenáctky.
Jako třeba minulej zápas, kdy snad jenom po jeho akcích byla šance na nějaký vstřelený gól...
Snad. Tak to samozřejmě není. Na mě moc sólíčkuje, hraje nezodpovědně, pomalu a předržuje balon, dozadu neexistuje. Technicky je to samozřejmě kvalitní hráč, ale oproti Zaniolovi s Pellegrinim je to nejslabší hráč útočné podhrotové trojice. Ale proti gustu žádný dišputát.
90210 napsal:Snad zabodujeme a pomuzeme tandemu Inter/Lazio v boji o titul, coz je neco, co z jejich strany v uplynuluch 20-ti letech v nas prospech nikdy neprislo a sami si pomuzeme v boji o 4.misto, ale prohrat doma s Torem, to je hodne spatny.
Mame bohuzel ponekud zvlhlej streleckej prach.
Largo napsal:Prej je ve hře rozestavení 3-4-2-1
López - Çetin, Mancini, Smalling - Florenzi, Diawara, Veretout, Kolarov - Zaniolo, Pellegrini - Džeko
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já bych do toho klidně šel, když už byla řeč o tom Perottim. Kor když je Mkhitaryan zase zraněnej.
Largo napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já bych do toho klidně šel, když už byla řeč o tom Perottim. Kor když je Mkhitaryan zase zraněnej.
:Ok: :Ok:
Přijde mi, že by se v tomhle systému mohly podpořit schopnosti jak Zaniola (blíž ke středu na AMF de facto) i Florka trochu víc vepředu. Navíc jistější obrana.