18.kolo ROMA-Sassuolo

Sassuolo má skvělý protiútoky. Ale taky hodně absencí. Tohle musíme urvat.

Chudák patrik, pokud čte komentáře na oficiálním fb asroma.

DIfru se nezbavíme, takže musí být body no. Daje

°Neskutečný, kluci přišli na to že je patrik rychlej a pošlou mu dlouhý pasy? Já fakt čumím.

Diego opět zkušeně.

To do piči nemohl hrát takhle celou dobu ?? Dneska je jak jiný člověk !!!!!!! GOGOGOG

masterhunter napsal:
To do piči nemohl hrát takhle celou dobu ?? Dneska je jak jiný člověk !!!!!!! GOGOGOG

Vždyť tyhle balony mu dávají až dneska, tohle on potřebuje. Vždyť je rychlej jak kráva a k tomu super technika. Byl výbornej v Sampdorii, je skvělej v repre, ale v Římě ten pičus di Francesco neví jak s ním pracovat, nebo nevím, jak to vysvětlit.

1. Nahrávaj Patrikovi nevím co se změnilo, ale věří si a hraje uplne jinak !
2. Perroti to zvedl jako prase
3. Takový výkon si představuju. Kurva makaj a to mám rád !

Mě se to zatím hodně líbí. Nahoru-dolu, Schick se trefil, dokonce dvakrát. Naštěstí mu to jednou neuznali. Cengiz mi přijde unavenej, na Perottiho jsem se hodně těšil.

Abaddon napsal:
masterhunter napsal:

Vždyť tyhle balony mu dávají až dneska, tohle on potřebuje. Vždyť je rychlej jak kráva a k tomu super technika. Byl výbornej v Sampdorii, je skvělej v repre, ale v Římě ten pičus di Francesco neví jak s ním pracovat, nebo nevím, jak to vysvětlit.

Však jsem to výše psal, že konečně mu dávaj dlouhý balony. Fakt bezva výkon z jeho strany. I že se nebojí zkusit nůžky a nějakou patu.

masterhunter napsal:
Abaddon napsal:
masterhunter napsal:

Však jsem to výše psal, že konečně mu dávaj dlouhý balony. Fakt bezva výkon z jeho strany. I že se nebojí zkusit nůžky a nějakou patu.

jojo!