18.kolo ROMA-Sassuolo

Perotti je jistota na balónu...konečně ...tím pádem jde zase vidět Kolarov
Manolas jaké sprinty..cože? :shock:
Ano Patrik pohoda!
Chudák Olsen bez nuly no....ale na to se teďka sere
Flori zase všude ...a Nzonzi zase nikde
Džeko taky má ten balón myslim přilepený...ta pauza mu i prospěla ..jde na něm vidět nová chuť do hry

Jedeme dál

Nejvíc se mi líbili Schick, Manolas, Cristante a Zaniolo. ünder se snažil, ale moc mu nenahrávali Trochu vyčerpanej a frustrovanej mi přišel.

Jinak, pro mě opět zklamání Fazio. Jsem přesvědčenej, že když by se k Manolasovi koupil mladej a rychlej stoper, budeme dostávat o polovinu míň branek.

Plus by to chtělo útočníka, protože Džeko a Schick v půlce ligy dohromady 4 góly? Výsměch.

Já myslím, že se Patrik chytne. Po včerejšku jsem o tom přesvědčený. Mě osobně velmi překvapil. Nešlo jen o to, že mu nahrávali víc, ale zdálo se mi, že má uplně jiný výběr místa a to neslo ovoce.

Hlavne je dobre že to prišlo ešte ked bude par zapasov kym skonči prestupove obdobie aby sa ukazalo či to je zlepšenie. Ako sa hovori jedna lastovička leto nerobi. Spomenme si na Iturbeho a kolko krat tu bolo ano už teraz teraz sa už chyti už bude dobry.......
Realita je že zatial to je bieda a treba nam utočnika bezohladu na včerajši zapas

Popravde jsem ani nevedel, ze se hraje, ale strasne dulezita vyhra a pokud se Schick zacal pomalu chytat tak to znamena, ze by mohl zustat a pres zimu samozrejme nemuzeme privest dalsiho hrotaka, kdyz uz mame Dzeka a Schickem, to by jeden z nich musel odejit. Potrebujeme spis stopera, ale Monchi ma na tomto postu zatim bilanci 3 pokusy / 3 propadaky.

Jsem rad, ze se vratil Perotti, trochu se na nej uz zapominalo, ale je to mazak a nejlepsi exekutor penalt co AS za poslednich 20 let melo.

Inter bohuzel udolal Napoli, coz se nam nehodi, ale predevsim to ted potrebujeme potvrdit proti Parme a doufat, ze bude ztracet Lazio, se kterym si to nejspis rozdame o 4. misto a doufat, ze AC Milan bude na lavicku dal najimat svoje byvaly hvezdny hrace a podprumerny trenery, coz nam vic nez vyhovuje.

Prvy polcas odohral Schick ako utocnik za miliardu korun, v druhom zahodil z piatich metrov uplne nebraneny hlavickou sancu, ktoru nezahadzuju ani dorastenci.

Asi najlepsi kolektivny vykon v sezone - velmi pomohol navrat Perottiho, vyborny boli Manolas a Cristante.

Mě třeba Schick nepřišel nijak skvělej a například proti Interu se mi zdál lepší, jenže proti Sassuolu sme hráli jinak, rychlejš, přímějš a navíc obrana Sassuola hrála, jak kdyby byli s EdF domluvený
No ale zaplať pánbůh