17. kolo: Roma vs. Inter

to musime zacat hrat futbal,vzdy ked prehravame?,zlaty bod.aspon sme potesili fanusikov AC...nabuduce MAYO miesto pomaleho dzeka

Veľmi dobrá remíza. Tie herné výpadky sú ale enormne, na tom treba výrazne zapracovať. Koho pri góle na 1:2 napadol scenár s Neapolom či Bergamom? Som veľmi rád, že sa to neopakovalo a chlapci zabrali.
Ideme dalej

Někdo tu chtěl trejdovat Bruna....a on se normálně rozehrává 😄😄💪
Villar taky
Mancini či Kumbulla?
Už by to chtělo zase Pedra do rotace

Bod zlatý ale neodpustim si kritiku Fonsecy který není schopný reagovat na vývoj utkání má své oblíbence v pořádku to má každý trenér ale to nevidí jak ten Dzeko tam chodí (Lukaku dřel jak buldozer a naší obránci měli velké problémy) a pokud bude mít v týmu neotřesitelnou pozicí tak makat ani nebude.Osobne chci ať je útočník číslo jedna ale kurva musí makat a nebál bych se ho posadit když se mu nedaří pak by se možná zamyslel a více by bojoval co souboj prohral tak se na to vysral a nic pro získání míče neudělal!!!To není tím že má 2 metry ale jeho neochotu trochu zabrat jinak žádnému hráči bych nic nevytýkal ten útok Interu je nejlepší v lize uhráli jsem bod jen ten trenér mě sere a mimochodem dvě střídání jsem přesně řekl ikdyz Christante tam měl dobré chvilky 👌 Lopez skvělý zachránil nás jinak by ten bod nebyl , Villar a Veretout toho mrtě odbehali, chválím vlastně všechny kromě Dzeka a Fonsecy nejslabší články dnešního zápasu.proti Laziu bych rád viděl v útoku Mayorala (to se nestane jen když se Edin zrání ) proč by dal šanci klukovi který góly celkem dává když tam má svého oblíbence že 😉 pěknou neděli chlápci

Fonseca me s tim Dzekem stve. Ale jeste vic me stve Edin sam. Jeho neustala potreba drzet mic, tvorit a obchazet dva az tri protihrace, co je proste jeho nejvetsi slabina. ŇMa hrat jednoduse, rozehravat rychle od nohy, ale ne, on to dycky, hnup, zabrzdi.

Obrane bych moc nevycital, odpocinutej Lukaku je nehlidatelnej. Ale je fakt, ze u toho druhyho golu to tam bylo jeden obrance na tri utocniky. Jo vztekat a spolehat na ofsajd, to my umime dokonale.

Moc rad bych tam videl Mayorala, snad proti Laziu. A El Shaarawyho do rotace, s Mickim by to mohl byt valec. Jinak za me super Villar, Veretout, Micki a Ibanez. Dal bych tam i Lopeze, ale ta jeho zbrkla rozehravka, z niz rezultovaly dve sance soupere, to je na ranu.

Largo napsal:
Dal bych tam i Lopeze, ale ta jeho zbrkla rozehravka, z niz rezultovaly dve sance soupere, to je na ranu.

To ale plyne z toho jak to vzadu hrajem. To by byla časovaná bomba s každým golmanem.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

z minima maximum
Lopez muž zápasu, ty zákroky proti hlavě Lukaka a Lautarovi z blízka, to všechna čest
ale byli jsme horší než oni, oni měli od začátku druhý půle úplně jinej takovej drive a tah na bránu, kdežto my to tam furt nějak šolicháme takovejma pomalejma přihrávkama
čtu nářky na střídání, ale koho by sis tam jako chtěl dát?
u obou golů jsem čekal, že to zrušej přes VAR, a jsem vlastně docela překvapenej, že to uznali
šestá nebo kolikátá remíza s Interem v řadě
nechápu, že Lukaku nedostal červenou, měl žlutou za ten skluz a ve druhý půli simuloval a na konci pak dva zákroky zezadu rukama bez balonu

:roma: :roma: :roma:

Mě hlavně udivilo, jak je Lukaku na tu jeho obří muskulaturu dynamickej. To bylo až neskutečný, jak tam tahal Smalla.

Viděl jsem jen poctivé 10minutové highlighty, holt rodina, malej, barák a kurevsky debilní čas zápasu, bohužel. Podle těch highlightů i vašich slov zlatá remíza, oni toho měli víc. Ten Hakimiho gól neskutečnej. Čistší vinkl neexistuje.
Pau tam ještě chytil čistý gól Lukakovi a další Lautarovi. Měli toho prostě víc, no. Uf.
Mezihru moc hodnotit nemůžu, ale pokud je pravda, co píšete o Džekovi, ať hraje s Laziem Mayoral.

daje

Myslíš že Dzeko měl hrát 88 minut jestli jsi viděl teda zápas?Je to střelec v Římě toho hodně dokázal ale možná by i pro něj bylo lepší kdyby šel na chvíli na lávku a začal makat 😉 má jisté místo v sestavě a strašně to jde na něm vidět ta nechuť bojovat udělat krok navíc je úplně viditelná;!!od začátku 2 půle nás melou a když už nestřída proč nezmění rozestavení nebo prostě něco s tím neudělá ten tým není špatný ale tím že zalezeme k naší 16ce je čekání na smrt a to se tak děje když nás někdo zatlačí 😎 na slabší soupeře to stačí a jsem za to rád ale ti silní jsou zatím nad naše síly však máme 2 výhry myslím z 19 zápasu proti první 6ce nebo tak nějak to máme to asi hovoří za vše nee? Když prohráváme nehrajeme na dva útočníky, Spina nemohl a střídá v 70 minutě sorry ale to jako proč.Vim že teď na lávce nemáme takovou kvalitu ale měl by to jako trenér nějak oživit a nenechat to tak daleko dojít.Chybu vidím v trenérovi že neví jak reagovat na průběh utkání .PS:Mayoral si zaslouží hrát více

To je k zblití některý to sprostý nadávání tady ve chvíli, kdy to nejde a chválení ve chvíli, kdy se něco povede. Nedaří se, rozebíráme to tady, ale nadávat, že někdo nezastavil míč, tak je čurák, to už je moc. Je to fotbal, do prdele, určitě tu někdo aktivně hraje, nebo hrál a je fuk, že na amatérský úrovni a prostě každej ví, že se někdy nedaří. Fakt vole, tahle česká povaha, to je prostě v píči.

Každopádně jsme hráli proti týmu, kterej je kvalitou kádru úplně jinde než my. Bod dobrej. Lukaku se mi líbí už delší dobu, jeho neubrání nejlepší obránci na světe, on to prostě urve výbušností a brutální silou, ale ve finále jsme tu ještě zvládli dobře.

Dobrej bod doma, jdeme dál a vy kritizujte slušně kurva do píče! :mrgreen:

Abaddon napsal:
To je k zblití některý to sprostý nadávání tady ve chvíli, kdy to nejde a chválení ve chvíli, kdy se něco povede. Nedaří se, rozebíráme to tady, ale nadávat, že někdo nezastavil míč, tak je čurák, to už je moc. Je to fotbal, do prdele, určitě tu někdo aktivně hraje, nebo hrál a je fuk, že na amatérský úrovni a prostě každej ví, že se někdy nedaří. Fakt vole, tahle česká povaha, to je prostě v píči.

Každopádně jsme hráli proti týmu, kterej je kvalitou kádru úplně jinde než my. Bod dobrej. Lukaku se mi líbí už delší dobu, jeho neubrání nejlepší obránci na světe, on to prostě urve výbušností a brutální silou, ale ve finále jsme tu ještě zvládli dobře.

Dobrej bod doma, jdeme dál a vy kritizujte slušně kurva do píče! :mrgreen:

Obecně nám to tu přisprostlo bohužel, ale zrovna během zápasu to i chápu, člověk je naprdlej... Jinak souhlasím

Lukaku v první půli jak se uvolnil na levý straně a dal tu přihrávku za obranu (zázrak, že to Pau chytil), to byla paráda, tam fakt nevím, jak by to někdo mohl bránit :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Škoda že Edin jemne podbehol ten center z ľavej strany, ako potom strieľal Veretout, to mohla byť tiež tutova šanca.