17. kolo: Roma vs. Inter

scr

Hrajou jak posrany..tohle je cekani na gol..Kurva proč je nepresujou vic..inter získá balon a všichni naši hraci jsou na naši půlceTakhle nám daj v druhy půli 4 knaky

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:
Hrajou jak posrany..tohle je cekani na gol..Kurva proč je nepresujou vic..inter získá balon a všichni naši hraci jsou na naši půlceTakhle nám daj v druhy půli 4 knaky

Bohužel to tak zatím vypadá

Hoši nevím jak vy, ale Dzeko hraje od začátku exemplárni hovno. Pokud chceme hrát na brejky, tak tam nemůže být edin, kterej je ještě pomalejší než Fonseca.

To je čekání na gól, zase, klasika. Výsledek bude 1:5.

Úplně vypadla spolupráce Miki - Vere.

Ti dva zmrdi v útoku nám zatápějí a co si budeme říkat jak nás někdo přitlačí dělají chyby, fantasticky Lopez 💪 musíme začít hrát jinak je po nás, Edin dolů a Mayoral na plac hned

Hm, bylo to ve vzduchu. Nelze hrát na jedna nula od poločasu

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

scr

Tohle vypinam nebudu si kurvit nedělni a obed.

Tohle jde za fonsecou. 15 minut v pici, tlak, žádná reakce a 2 góly. A ten urazenej Edin ve předu mě pije krev kurva, balón napodrzi nic. Spina hraje taky tužku.

Netřeba slov dej tam Perese Christanteho až to budeme chtít otočit 😂😂😂 curak vůbec neumí reagovat na vývoj hry !!!! rozdíl mezi lukakem a Dzekem ten dre jak kůň aby dali gól Edin má v piči!!!

pasta napsal:
Netřeba slov dej tam Perese Christanteho až to budeme chtít otočit 😂😂😂 curak vůbec neumí reagovat na vývoj hry !!!! rozdíl mezi lukakem a Dzekem ten dre jak kůň aby dali gól Edin má v piči!!!

Přitom Mayoral dává góly kurva a on tam cpe porad Dzeka. To nechápeš. Jenže po půlce hrají hovno úplně všichni.... Takže co..

kvoli tomuto som vcera tahal 16-ku aby videl ako za stavu 1-0 cakame kedy dostaneme goly? :zed: :zed: dzeko je vpredu uplne zbytocny a mancini obrane neskutocny zmetkar ,strasne mi lezie na nervy...

Ta posranost hrát a nestřídat mě vytáčí úplně nejvíc nepoučí se ani z Neapole ani Bergama toho druhého útočníka tam chce dat kdy!!!a střídání jsem oba trefil 😂😂😂já to mrdam to je prostě picus