17. kolo ROMA - Spezia

Se Spezií máme tradičně blbou formu, tak snad to Mourek prolomí.

Rui Patrício - Ibanez, Smalling, Kumbulla - Karsdorp, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Vina - Mayoral, Abraham

Daje!

Opět pět hráčů (Pelle, ElSha, Mancini, Zaniolo, Spina) out, ale ta sestava nevypadá zle ani tak. Spezia doma by měla být povinnost.

daje!!!

Neumíme se nahrát na tři metry takového soupeře musíme přejet 3:0 a ne se bát že jim něco padne a budeme se strachovat o výsledek.

Nejakej kluk v kotli měl srdeční zástavu, oživili ho a odvezli do nemocnice. Kotel ztichl, stáhl vlajky a mlčí, gól ibaneze už neslavil. https://www.forzaroma.info/news-as-roma/roma-spezia-choc-in-curva-sud-ragazzo-rianimato-e-trasportato-in-ospedale/?refresh_ce-cp

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Za mě na pohodu, i když těch banánů mělo být víc. Afena hodně naivně, ale mohl si to sudí odpustit, no, neodpustil. Se Smallingem je ta obrana úplně jinde. Snad bude už zdravotně držet, kvituju, že ho Mou stáhl po hodince, když bylo 2:0.

Ten fanoušek bude snad ok!

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Za mě na pohodu, i když těch banánů mělo být víc. Afena hodně naivně, ale mohl si to sudí odpustit, no, neodpustil. Se Smallingem je ta obrana úplně jinde. Snad bude už zdravotně držet, kvituju, že ho Mou stáhl po hodince, když bylo 2:0.

Ten fanoušek bude snad ok!

Daje!!!

Neměl mu hlavně dát tu první žlutou

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Dobrej zápas, já si to užil. Škoda Tammyho, přál jsem mu gól. Ale má holt smůlu, v top pěti evropskejch ligách nikdo netrefil brankovou konstrukci víckrát než on (spolu s Messim) - už 7.
Fanoušek se snad brzo uzdraví.

Blbý je, že Afena dostal červenou a nebude na Atalantu, ale je to zkušenost no. Ta první byla hodně přísná, druhou si v pohodě obhájí. Hlavně ale Smalling nestřídal jen tak z plezíru, ale proto, že se (opět) zranil a na Atalantu dost možná nebude :zed: *omg*

Daje!

Largo napsal:
Dobrej zápas, já si to užil. Škoda Tammyho, přál jsem mu gól. Ale má holt smůlu, v top pěti evropskejch ligách nikdo netrefil brankovou konstrukci víckrát než on (spolu s Messim) - už 7.

Blbý je, že Afena dostal červenou a nebude na Atalantu, ale je to zkušenost no. Ta první byla hodně přísná, druhou si v pohodě obhájí. Hlavně ale Smalling nestřídal jen tak z plezíru, ale proto, že se (opět) zranil a na Atalantu dost možná nebude :zed: *omg*

Daje!
Fakt? Vůbec nevypadal, že by mu něco bylo...

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:

Daje!
Fakt? Vůbec nevypadal, že by mu něco bylo...

Jo, Mourinho to říkal na tiskovce. Já si v zápase taky ničeho nevšiml. Doslova říkal, že je skeptickej k jeho stavu, protože když v zápase, kterej není rozhodnutej, požádá hráč po hodině o střídání, tak je to vážnější. Ale uplynulo pár dní a vypadá to, že nakonec bude fit a v základu. :Ok: