PONDĚLÍ
20:45
povinnost

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
20:45
povinnost

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Neměl mu hlavně dát tu první žlutouIL PRINCIPINO (Richie) napsal:Za mě na pohodu, i když těch banánů mělo být víc. Afena hodně naivně, ale mohl si to sudí odpustit, no, neodpustil. Se Smallingem je ta obrana úplně jinde. Snad bude už zdravotně držet, kvituju, že ho Mou stáhl po hodince, když bylo 2:0.
Ten fanoušek bude snad ok!
Daje!!!
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
Fakt? Vůbec nevypadal, že by mu něco bylo...Largo napsal:Dobrej zápas, já si to užil. Škoda Tammyho, přál jsem mu gól. Ale má holt smůlu, v top pěti evropskejch ligách nikdo netrefil brankovou konstrukci víckrát než on (spolu s Messim) - už 7.
Fanoušek se snad brzo uzdraví.
Blbý je, že Afena dostal červenou a nebude na Atalantu, ale je to zkušenost no. Ta první byla hodně přísná, druhou si v pohodě obhájí. Hlavně ale Smalling nestřídal jen tak z plezíru, ale proto, že se (opět) zranil a na Atalantu dost možná nebude![]()
![]()
Daje!
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Fakt? Vůbec nevypadal, že by mu něco bylo...Largo napsal:Dobrej zápas, já si to užil. Škoda Tammyho, přál jsem mu gól. Ale má holt smůlu, v top pěti evropskejch ligách nikdo netrefil brankovou konstrukci víckrát než on (spolu s Messim) - už 7.
Fanoušek se snad brzo uzdraví.
Blbý je, že Afena dostal červenou a nebude na Atalantu, ale je to zkušenost no. Ta první byla hodně přísná, druhou si v pohodě obhájí. Hlavně ale Smalling nestřídal jen tak z plezíru, ale proto, že se (opět) zranil a na Atalantu dost možná nebude![]()
![]()
Daje!
Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk