16. kolo: ROMA vs. SPAL

Nedele, 18:00
Stadio Olimpico

SPAL je posledni, ma jen devet bodu, dal jen 9 branek a dostal jich 22. Prohral uz desetkrat. Ale zajimavy, ze ze ctyr zapasu s nama prohral jen dvakrat. Posledni dva vyhral. Reca, D’Alessandro, Di Francesco a Fares, přičemž Kurtić musí zápas vynechat kvůli kartám.

My jsme troufnu si rict zklamali v Evropsky lize, ted je potreba hodit to za hlavu. Libi se mi ta sebekritika Fonsecy i hracu po minulym utkani. Jsme paty, Cagliari ceka v pondeli narocnej zapas, tak je potreba tohle vyhrat. Absenci mame dost, hlavne duo Smalling - Mancini bude problem.

Nastoupi zrejme Çetin s Faziem, snad se ukazou. Do hry je znova pripravenej i Pellegrini a na lavici snad i Kluivert.

Džeka ceka 200. zapas v dresu AS, tak snad si na to schova i nejaky goly.

Sestavu vidim takhle:

López - Spinazzola, Çetin, Fazio, Kolarov - Diawara, Veretout - Zaniolo, Pellegrini, Mchitarjan - Džeko

Daje!!!

tipol by som, ze Perroti nastupi za Mchitarjana, Fonseca ho ma myslim dost rad.
v priprave nastupoval v zaklade a teraz sa po zraneni dostava do celkom dobrej fazony.
aj ja dufam, ze sancu dostane Cetin, nie Juan Jesus.

Daje!!!!!!!!!!

Atalanta prohrála, jeden z Lazio-Cagliari zítra ztratí, možná oba. Musíme vyhrát.

Okopávaj nás tam hrozně. Ale jakkoli jsem naštvanej, tak tohle je prostě jasná penalta. Tohle udělal nejzkušenější hráč na hřišti? :aaaa: :aaaa:

Jinak, ten rozdíl, když vidíš chodícího Pellegriniho a sprintujícího Felipeho (35 let)...

Přesně, kolarov ti udělá pětku takovou, když soupeř běží vole z vápna ven

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Kolarov podava stabilně perfektní výkony a bohužel se to někdy stane a díky bohu proti spalu. Hejt zrovna na něj je zbytečný.

To není hejt, to je prostě vole něco strašnýho, za to by mi i trenér v žákách dal pokutu :D ale dobrý snad to už dostouchame

Každopádně nebýt toho vlastnaku půjde to těžko. Skvělé tri body a další náskok na bergamo.

Sushi napsal:
To není hejt, to je prostě vole něco strašnýho, za to by mi i trenér v žákách dal pokutu :D ale dobrý snad to už dostouchame

:Ok: :Ok:

Tohle prostě není jen tak nějaká chyba, kterou bys omluvil tím, že se to stane. Tohle je čistý a jednoznačný WTF. "Příští zápas stojíš. Úplně zbytečně. ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ VOLE!" (J. Luňák)

To se prostě nesmí stávat nikomu. K zápasu. Jak jsem byl na trní z Fazia - Cetina, tak dobrý. Petagna se docela snažil, ale oba stopeři vlastně nedělali chyby.

Jinak, po dnešku. U Petagny nevidím nic, proč bysme ho měli chtít. Nic zvláštního, nic, co by Džeko neuměl. Jednoznačně Díaz, ten nabízí něco jinýho, je technickej, rychlej, má dobrou střelu, hodně napadá. To Petagna postrádá.

Petrachimu do hlavy nevidim, ale italsky zurnaly pisou o Petagnovi celkem sebejiste. Vcetne genialni smlouvy hostovani trvajici 18 mesicu a naslednej povinnej odkup.

masterhunter napsal:
Každopádně nebýt toho vlastnaku půjde to těžko. Skvělé tri body a další náskok na bergamo.
To je pravda, ale vlastnak k fotbalu patří stejně jako ta blbá penalta, obojí je takovej gól zadarmo, ale pomůže to nahoru. Kolikrát je zápas jasnej, ale prohraje se nebo plichti, protože to prostě neprorves... Ale jasně, asi bychom měli mít s týmem jako je letošní spal (asi si zas zamavame) míň stažený zadky