16. kolo: ROMA vs. SPAL

Largo napsal:
Sushi napsal:
To není hejt, to je prostě vole něco strašnýho, za to by mi i trenér v žákách dal pokutu :D ale dobrý snad to už dostouchame

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

:Ok: :Ok:

Tohle prostě není jen tak nějaká chyba, kterou bys omluvil tím, že se to stane. Tohle je čistý a jednoznačný WTF. "Příští zápas stojíš. Úplně zbytečně. ÚPLNĚ ZBYTEČNĚ VOLE!" (J. Luňák)

To se prostě nesmí stávat nikomu. K zápasu. Jak jsem byl na trní z Fazia - Cetina, tak dobrý. Petagna se docela snažil, ale oba stopeři vlastně nedělali chyby.

Jinak, po dnešku. U Petagny nevidím nic, proč bysme ho měli chtít. Nic zvláštního, nic, co by Džeko neuměl. Jednoznačně Díaz, ten nabízí něco jinýho, je technickej, rychlej, má dobrou střelu, hodně napadá. To Petagna postrádá.
V našem případě to navíc korunovalo předchozí zmatky v rozehravce, o to víc to vypadalo hrozně. Ale jinak základní pravidlo zní, frajera co běží od brány, ve vápně prostě nefauluju! :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

K ty penalte. Tam to začalo už u Florenziho, který hrál zbytečně dozadu a dost laxní nahrávky od gólmana. To že si to Aleks zpracoval jak žák už je pak věc druhá

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Ano, také Pau Lopez měl v gólu prsty, takovej špek nemůže bekovi poslat. Což Sašu samozřejmě neomlouvá.

Ale jinak zlepšení ve druhé půli a nakonec pohodová výhra. Za Rudiho nebo Eusebia bysme ten zápas stěží zremizovali.

daje

Francesco Totti AS napsal:
K ty penalte. Tam to začalo už u Florenziho, který hrál zbytečně dozadu a dost laxní nahrávky od gólmana. To že si to Aleks zpracoval jak žák už je pak věc druhá

se všim souhlasim, ALE prostě nemůžeš udělat faul na hráče, co běží z vápna, půl metru před koncem vápna, to prostě nejde, nejde
ani když nastoupí zobák z juniorky
natož nejstarší (?) hráč na hřišti

Sushi napsal:

se všim souhlasim, ALE prostě nemůžeš udělat faul na hráče, co běží z vápna, půl metru před koncem vápna, to prostě nejde, nejde

Tak tak. Hlavni podil na tom mel Kolarov. Prislo mi, ze se ani nerozhlidl, vubec nekoukal kolem sebe.

Largo napsal:
Sushi napsal:

Tak tak. Hlavni podil na tom mel Kolarov. Prislo mi, ze se ani nerozhlidl, vubec nekoukal kolem sebe.

Ty vole, co tu řešíte? To je čistě gól Kolarova, Florko, ani Pau za to nemůžou. Saša měl vteřinu času, to je jak na amatérský úrovni 5 sekund času. Přebral to jak dřevo, seknul ho úplně zbytečně, toť vše.

Petagna? To snad ne, působil na mě strašně neohrabaně.