16.kolo Juventus - ROMA

Ferguson měl hrát od začátku. Střídání Bailey sem nepobral.

Do vápna nechodí centry, nic. Jen si to cutame u vápna, kde ztratíme balón. Je hezky že držení balónu je 60 ku 40 % ale co z toho.
Nikdo v něm není...

Si to s tou Bocou brzo rozmysli…hrat zady k brane a plnit hrotove povinnosti s gorilou na zadech
Nam celou sezonu tvori hru Cristante…vsechna cest pred nim jak se toho chopil a jak hraje…nabehano kazdy tyden nesmysl..ten kdyby mel nejakou bolistku tak jsme docela v hajzlu
Ty jo ten Pelle je ale fakt strasidelny
Jak jsme psal pred zapasem

Rench Ghilardi Mancini Celik
Kone Cristante
Wesley Dybala Soule
Ferguson

o co jde?tak jednoduche

Si to s tou Bocou brzo rozmysli…hrat zady k brane a plnit hrotove povinnosti s gorilou na zadech
Nam celou sezonu tvori hru Cristante…vsechna cest pred nim jak se toho chopil a jak hraje…nabehano kazdy tyden nesmysl..ten kdyby mel nejakou bolistku tak jsme docela v hajzlu
Ty jo ten Pelle je ale fakt strasidelny
Jak jsme psal pred zapasem

Rench Ghilardi Mancini Celik
Kone Cristante
Wesley Dybala Soule
Ferguson

o co jde?tak jednoduche
Jo, taky mám rád 4231 😃 ale i kdyby 3421 měnit nechtěl...

Celik Mancini Ghilardi/Ziolkowski
Wesley Cristante Kone Rensch
Soule Dybala
Ferguson

Jak jsem psal včera, taky tomu doteď nerozumím, nedokážu to pochopit

Pořád jsme na 4 místě. Jako nasraní můžeme být jak chceme, ale POŘÁD JSME 4.

Jenze clovek vidi ze se tem nekterym ztratam dalo lehceji predejit
Dlouho nebudeme 4, ty výhry 1:0 zařídil Svilar , Gaspu v Římě Chci čekal jsem jen lepší fotbal možná i prohru bych bral kdyby to mělo koule, ale my jedeme posrani hrát proti silnějším však do ofenzívy jsou dva co útočí a 8 defenzivních hráčů a na to mu seru.Ta základní sestava je žalostná třeba Baldanzi zase bude sedět a to neberu že dal gól, ale byl aktivní a takový Pellegrini má neotřesitelnou pozicí, já nevím jestli má Mafií za sebou nebo proč kurva pořád hraje, nehrál na Celticu a jaké to bylo 😎 samozřejmě Celtic není úplné měřítko, ale přesto proč když se mu nedaří z Dybalou na hrotu tak ho tam pořád chce srat místo toho, aby ho dál více do středu zálohy, kde může své přednosti předvést 🤷 Jsem pořád v emocích a nasrany, protože tohle vítězství mohlo i Juventus nalomit místo toho budou na koni a my budeme mít co dělat porazit Daniela.

Trenér AS Řím Gian Piero Gasperini trvá na tom, že si v útoku vybere Paula Dybalu místo Evana Fergusona „pokaždé“, a doufá, že lednové přestupové okno celku „Giallorossi“ pomůže.

Řím v sobotu prohrál s Juventusem 1:2, čímž se „Bianconeri“ v tabulce Serie A přiblížili na rozdíl jediného bodu právě za ně. Dybala nastoupil v útoku v základní sestavě, zatímco Ferguson se na hřiště dostal až jako střídající hráč ve druhém poločase.

Gasperini v pozápasovém rozhovoru pro Sky Sport Italia uvedl, že irský reprezentant je stále nepřesvědčivý, a během tiskové konference, které se účastnil i web Football Italia, se k tématu vyjádřil podrobněji.

Gasperini: „Dybalu bych si vybral pokaždé“

„Pokud si mám vybrat mezi Dybalou a Fergusonem, vyberu si pokaždé Dybalu. Není to o Fergusonovi; je to volba, kterou jsem udělal už dříve, a pokud je to otázka volby, volím Dybalu.“

Není tajemstvím, že Gasperini chce v lednovém okně získat alespoň jednoho nového útočného hráče. Po porážce s Juventusem otevřeně přiznal, že doufá v posílení kádru hned příští měsíc. „Nevím, jestli posily přijdou z přestupového trhu, ale rozhodně je to příležitost,“ řekl.

Naděje na lednové posily

„S výkonem jsem velmi spokojený, nasazení bylo chvályhodné, ale prohráli jsme s Interem, Milánem, Juventusem a Neapolí, a to není náhoda. Znamená to, že nám chybí jeden krok. V určitých situacích jsme blízko, ale máme za sebou významnou fanouškovskou základnu a důležitý klub. Musíme se snažit zlepšovat a doufám, že nám k tomu lednový přestupový trh pomůže. Není to snadné, ale musíme věřit.“

Evan Ndicka plní reprezentační povinnosti a Mario Hermoso se potýkal se svalovou únavou, takže celý zápas strávil na lavičce. V obraně proto nastoupil Jan Ziolkowski. „Gasp“ byl s výkonem dvacetiletého mladíka spokojen i přes některé chyby.

„Není to překvapení. Ztratili jsme Ndicku a Hermosa, dva ze tří pilířů obrany. Ziolkowski odehrál velmi dobrý zápas,“ uzavřel Gasperini. „Je to hráč s velkým potenciálem. Nebylo snadné hrát proti útočníkům Juventusu, ale vedl si dobře i přes pár chyb, které může udělat každý. Je to hráč s vynikajícími vyhlídkami.“

Popravdě tady gasperiniho nechápu
Ferguson to oživil
Dybala na hrotu je dost zbytečnej už delší dobu a když náhodou ne, není tam ten hrot, kterýmu by třeba přihrál (a ani nikdo jinej, žádnej perrotta tam neběhá)

Žolko převedl v pohodě výkon. Vlastně ani ta obrana nebyla tak hrozná. Zatímco útok, na to jak kvalitní hráče máme tak nula nic.

Last edited: