16.kolo Juventus - ROMA

Proč toho Paulita jen nestáhne pod ten hrot? Proč? Já vím, že sedím tady vole u lesa na gauču, a Gasperini cosi ve fotbale dokázal, zatímco já dělal dvojku v I.B a pak pantátu v okresním přeboru, ale stejně se ptám - proč?
To prostě nechápe ani pasta z Valašska,1.B,Okres a třetí třída pak se může vymlouvat na co chce

😂 proti nám se daří všem co hledají formu.

Dívat se jak nejsme schopni vystřelit aspoň jednou za 90 minut nehodlám.

Ndicka chybí, ale že to je 2:0 je pořád spíš chybka předku, než zadku
Je to trošku jako se všema přímýma soupeřema: končíme u vápna
Fucking hell

Coz o to, zablokovali jsme
Ale fotbalove nám v téhle zápas pořád chybí něco, co by z nás dělalo soupeře
A statistiky hovoří jasně

Chce se mi brečet, proč tak hrajeme a proč tak posrane, Řím v piči a nikdy nic nevyhraje ta mentalita lidí tam je prostě žalostná

Ferguson měl hrát od začátku. Střídání Bailey sem nepobral.

Do vápna nechodí centry, nic. Jen si to cutame u vápna, kde ztratíme balón. Je hezky že držení balónu je 60 ku 40 % ale co z toho.

Na zápas som sa tešil lebo som veril ALE prišlo to skurvene ale ktoré musí vždy prísť pri veľkých tímoch a zápasoch ktoré nevieme hrať . Tento zápas ide na vrub Gasperiniho , zostava zlá veľmi. Nechápem prečo nedal čelika na stopéra a namiesto neho nedal kraje rýchle wesleyho a renscha . Stopér kľudne mohol byt aj cristante alebo ghilardi . Nerozumiem čo očakával od dybalu na hrote keď to neni jeho post absolútne. Za mňa bezduchý výkon ale zapríčinený zlou zostavou a nevedeli kto čo kde ako. Každopádne som nasraty aj keď je to obraz toho všetkého tak som nasraty lebo zrovna na Juventuse sa dalo uhrať aspoň bod. Potrebujeme v januári poslať baileyho naspäť možno aj s fergusonom a zobrať dvoch normálnych útočníkov lebo inak to môžeme zabaliť . Každopádne stále sme na dostrel špičky čo je priam obdvihuhodne nato že sme túto sezónu nespravili väčší výsledok 🤷‍♂️

ok zápas som našťastie nevidel....prehra s AC,Internom,Neapol,Juventus všetko o gól.....ok kde sa jebeme do top 4....ešte chvíľa a buďem kričať DE RoSSI naspet

ok zápas som našťastie nevidel....prehra s AC,Internom,Neapol,Juventus všetko o gól.....ok kde sa jebeme do top 4....ešte chvíľa a buďem kričať DE RoSSI naspet
Mě vadí spíš jak prohrávají než to že prohrají, ale sledovat chůzí bez chuti i když dnes celkem byla ale kvalita neni a hlavně jak to postaví tak už vůbec nee chtěl jsem to živější a taky od Gaspa očekával