15. kolo Roma vs. Sampdoria

Nedele 15:00
Stadio Olimpico, Roma

Se Sampdorii to neni nikdy lehky, tak snad tri body. Leden je pro AS klicovej, v tomhle mesici casto mame vypadky. Na druhou stranu Doria v sezone hrozne tape, v poslednich deseti zapasech vyhrala asi dvakrat.

López - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Pellegrini, Veretout, Peres - Perez, Mchitarjan - Džeko

Spinazzola, Mirante zraneny, posledni trenink nebyli ani Pedro s Calafiorim (proto ten Peres a Perez). Rad bych videl i Mayorala, klidne od zacatku.

Musi to byt tri body.

Daje!!!

Largo napsal:
López - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Pellegrini, Veretout, Peres - Perez, Mchitarjan - Džeko

Spinazzola, Mirante zraneny, posledni trenink nebyli ani Pedro s Calafiorim (proto ten Peres a Perez). Rad bych videl i Mayorala, klidne od zacatku.

myslíš Perez, jo?
podle mě spíš Pellegrini vepředu a v záloze Villar

klida napsal:
Largo napsal:

myslíš Perez, jo?
podle mě spíš Pellegrini vepředu a v záloze Villar

Jo, to je asi pravdepodobnejsi. Pereze uz asi vodepsali.

3-4-2-1
Pau Lopez
-----
Mancini
Smalling
Ibanez
-----
Karsdorp
Veretout
Villar
Bruno Peres
--------
Pellegrini
Mkhitaryan
----------
Dzeko

https://live.footybite.com/match/roma-vs-sampdoria-live-stream/

Kvalitní streamy v HD

bych tu druhou půli hrál hned, dokud se dá trochu přihrávat

jakej je rozdíl mezi zákrokem na Mkhitaryana a tim, co udělal Pellegrini na Colleyho?

Slabí jsou hlavně naši hráči vždyť tam jen chodí 🙉🙉🙉 nejvíce míču mají naší stoperi tak asi gola nedají

pasta napsal:
Slabí jsou hlavně naši hráči vždyť tam jen chodí 🙉🙉🙉 nejvíce míču mají naší stoperi tak asi gola nedají

Přesně. Je to hlavně o naší laxnosti a pohybu, kterým zrovna neoplýváme. Villar se snaží vymyslet něco dopředu, ale jinak je to unavený a pomalý. Budíček!!!

Konečně Edin. Karsdorp taky dneska frajer.

Suma sumárum nudnej zápas bez viditelnýho nasazení. Ale za tři body. Edin se prosadil v momentě, kdy se mu zas po celej zápas nedařilo. Asi proto musí začínat od první minuty, aby měl dostatek času na aklimatizaci :think:

Potěšila mě ta stoperská trojka, Villar a samozřejmě duo Karsdorp - Micki. Ten toho dneska oběhal penzum a byla na něm vidět jak obrovská snaha, tak i technika. Zase rozdílovej hráč. A Karsdorp dnes lahůdka. Neustále běhal, vracel se, předváděl sprinty na tomhle terénu i v 90. minutě a jeho centry měly oči. Ofenzivně samozřejmě lepší než v obraně, ale co.

Daje!

EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

jsem na to zapomněl, normálně jsem byl doma, nudil se a ani mě nenapadlo, že se zas hraje :lol:

ten faul na rozhodčího byl super :lol:

scr

Na vodní polo Supr výsledek. Tezky zapas

Sent from my iPhone using Tapatalk

Myslím si že výkon nebyl ideální hlavně v 1 půli (bez šancí) držení míče je krásná věc 69 procent v 1 půli je super až na to že většinu toho času měli míč naší stoperi kteří si to kopali tam a zpět a když už tak záložníci jim to pěkně zas vrátili proč by měli útočit a udělat nějaký pohyb na víc nedej bože vystřelit na bránu!! První půle naprosto odchozeny bez snahy to nějak rozhýbat, soupeři stačí postavit blok a má skoro vyhráno tohle se mi fakt nelíbí!!! Paradoxně v 2 půli jde to hřiště dostalo zahul tak jsme i šance měli bylo to lepší více jsme se tlačili k bráně 😉 chvála bohu za gól ale Dzeko teda v zápase herně nic moc, kdo se teda snažil byl Villar,Rick,Miki i ti stoperi hráli bez chyb 😉 3 body super na ty slabší to stačí zatím ale jak nastoupí kvalita tak máme velké problémy a děláme chyby což týmy jako Neapol a Atalanta trestají ale co si budeme říkat hrát o špici čekal málo kdo ikdyz ja teda vidím že tým kvalitu má a herně by mohl být mnohém o kus dal kdyby začal hrát trochu více v pohybu 😁ve Středu další kolo Forza Roma

Uspěli jsme ve vodním póle a porazili Ranieriho 1:0, co je samo o sobě kumšt. Vody nad kotníky, všechno se muselo nakopávat, humus, co objektivně maže veškeré technické rozdíly mezi hráči. Karsdorp další áčko, letos je vážně parádní, zvlášť když nemusí moc bránit. Zdá se mi lepší než Hakimi na tom postu v této chvíli. Vydržet.

daje

Zapas jsem nevidel, ale podobny zaspasy v kaluzich a blate proti papirove slabsim souperum jsme nikdy nevyhravali, takze tohle beru jako velkej uspech.

neviděl jsem to, ale ze sestřihů se zdálo, že jsem o moc nepřišel. šance byly, takovej klasickej hektickej zápas mi to přišlo, hon za gólem a to je všechno. škoda toho smallovyho brvna, to byla krásná palice. jinak čtu kritiku na edina, tady i na italským fóru, ale přijde mi, že je v podstatě furt nedoceněnej - když hraje pro tým a vytvoří šance, pozice a stahuje se do pole, ale nedá gól (nebo něco zabije), tak se kritizuje, že nedává góly, ale je přitom hrozně platnej. naopak když se mu nedaří (četl jsem tady i u italů), ale dá gól, je zase kritizovanej, protože se teda gólem zachránil, ale jinak bída. taková jako nevděčná role :lol: jo, někdy je na facku, ale tim myslím spíš zlomky okamžiků než celý zápasy, protože jak je dlouhej a divnej, občas mu to nesedne a vypadá pak jak strašný jelito nebo že na to kašle. ale to se prostě stane no, podle mě je to jeden z nejlepších a dlouhodobě nejvyrovnanějších útočníků, co jsme tu za roky měli (a statistika mi v tomhle dává za pravdu, má už strašně moc gólů)