15. kolo Roma vs. Sampdoria

jsem docela překvapenej, jak tady všichni psali, že to bylo na hovno, já jsem byl spokojenej, možná to je tím, že mám rád tyhle zápasy, kdy jako tlačíme a ten gol visí na vlásku, naopak nesnášim tyhle zápasy na vodě - a už jsme jich pár zažili - tak jsem moc rád, že jsme to zvládli

někdy je Džeko trochu línej na krok, ale dlouhodobě není moc co vyčítat

klida napsal:
jsem docela překvapenej, jak tady všichni psali, že to bylo na hovno, já jsem byl spokojenej, možná to je tím, že mám rád tyhle zápasy, kdy jako tlačíme a ten gol visí na vlásku, naopak nesnášim tyhle zápasy na vodě - a už jsme jich pár zažili - tak jsem moc rád, že jsme to zvládli

někdy je Džeko trochu línej na krok, ale dlouhodobě není moc co vyčítat

kluci na hanspalce o mně řikaj taky něco takovýho :lol: hlavně tu první půlku teda
asi proto se mi edinův styl líbí :lol:

Dzeko uz je klubova legenda a top hrac, kterej nam po odchodu Tottiho a DDR dava nejakou kredibilitu. Taky nechapu tu neustalou vetsinou neopodstatnenou kritiku, nejspis ho vsichni fanousci doceni, az u nas skonci.

90210 napsal:
Dzeko uz je klubova legenda a top hrac, kterej nam po odchodu Tottiho a DDR dava nejakou kredibilitu. Taky nechapu tu neustalou vetsinou neopodstatnenou kritiku, nejspis ho vsichni fanousci doceni, az u nas skonci.

Je to mozny. Casto neco docenis az ve chvili, kdy to ztratis, bohuzel.

Kdo by to byl řekl po jeho první sezóně u nás, kdy netrefil ani stodolu. Třetí nejlepší střelec v historii klubu, legenda, lídr.
Kolik těch gólů mohl mít, kdyby nebyl občas takové jelito...

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
Kdo by to byl řekl po jeho první sezóně u nás, kdy netrefil ani stodolu. Třetí nejlepší střelec v historii klubu, legenda, lídr.

To by nebyl u nás

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Francesco Totti AS napsal:

To by nebyl u nás

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :Ok: