15.kolo ROMA - Como

Pondeli
15.12.25
20:45h
Olimpico
sport1
:danko:

Celik je cerveny…mozna Rench(Wesley) napravo a Angelino na svojem
Fabregas nedojede pro bod ale vyhrat,takze tezke tezke…Ferguson si vzpomnel jak se to dela tak pojdme!!
Dal bych 3421 Elsha Soule Ferguson

Fabregas nedojede pro bod ani vyhrát. Já teda věřím, že nebude mít ani ten bod a doma vyhrajeme my. Máme po EL den navíc, tady ztratit nesmime!

Dajeee!!!

Bude to veľmi ťažký zápas verím vo výhru 2:1( soule a ferguson ) , ac Miláno remízovalo so sassuolom čiže ta liga je vyrovnaná extrémne.

Napoli za nula
A o tomto hovorím , tento rok možno nebude treba vyhrať ani zápasy s top 3 aby sa spravil slušný výsledok ak dokážeme zvládnuť tie “lahsie” zápasy ak to tak môžem napísať. Neapol 0 , Ac remíza , inter v Janove tiež stratí si myslím a bologna juve bude remíza . Čiže ak vyhráme s comom tak budeme 2b na prvého.. tot moja predikcia :) neviem prečo ale myslím si , že zajtra to ferguson rozhodne 🐺

El aynoui jede do afriky
Ndicka snad až o den později
Se vždycky tak supr sejde...

Evana neuvidíme zase měsíc 🤦😩

Ja jsem na dnešek hodně zvědav, páč Como, narozdíl od nás, to se silnějšími týmy umí. A pro mě je to sympatický tým, kde se z hovna upletl bič a to nejvíc cenim. Tentokrát jim ten bič vlci rozkoušou na hovna a pojedou s prázdnou domu do Alp.

Za mě jeden z nejtěžších zápasů, co jde v Serii A mít. Como je schopný porazit kohokoliv. Když budu upřímnej, tak Como mi je hodně sympatický - i tak doufám, že je porazíme. Tip - 3:2. Fabregas nebude chtít jen bránit.

i s ohledem na tabulku je to hrozně důležitej zápas
snad to dopadne, nechci říkat nějakým zázrakem, nechci se tu strachovat před "ňákým comem", ale víme, jak to s náma je

Roma vs. Como – probable line-ups​

Roma (3-4-2-1): Svilar; Mancini, Ndicka, Hermoso; Rensch, Cristante, Koné, Wesley; Soulé, Pellegrini; Ferguson.

Como (4-2-3-1): Butez; Smolcic, Ramon, Carlos, Valle; Da Cunha, Caqueret; Diao, Paz, Rodriguez; Douvikas.

Mancini :lol: pošuk
Wesley hezky až na ten konec... Byl asi vydyndanej po tom sprintu, ale mohl by zkusit víc myslet v tu důležitou vteřinu