Nedávno v rozhovoru říkal, že se mu to pravidlo pěti střídání nelíbí, že zápasy nikdy neztrácej na intenzitěVelmi, velmi, velmi důležitá výhra. Konečně jsme zvládli taky jednou nějaký těžký zápas.
MOTM za mně Kone. Měl tam nějaké chyby, ale jde z něho cítit jistota a když má balón na noze tak jsem klidný a věřím, že dokáže něco vymyslet. Takový pocit u hráče jsem neměl už dlouho. Naposledy u Salaha možná.
Gasp dvě střídánína pána. Na konci měl vyndat Wesleyho a dát tam Angelina, ale naštěstí se nevykartoval, tak cajk.
Dajeeeee. Jsme zase ve hře![]()
Se mu to líbilo, tak do toho nekafral.Nedávno v rozhovoru říkal, že se mu to pravidlo pěti střídání nelíbí, že zápasy nikdy neztrácej na intenzitě
A proto je vždy využívá všechny, protože to je obrovská výhoda, dát půlku týmu novou
A hle...
Osobne tipuju Celika na stoperu a nalevo Rensch, napravo Wesley.No já viděl dneska velice dobrý výkon v 1 půli kde bohužel chyběla finální fáze( střel dost no hodně zablokovaných a mimo), ale makalo se jen bych to hrál bez toho Pellegriniho, když bych mohl tak Dybala ,Elska či Baldanziv druhé půli po gólu jsme trochu zalezli, ale zase že by oni měli toho tolik se říct nedá i když Svilar tam měl velice dobré momenty které se do střel ani nepočítají
Ndicka dnes super bude chybět hodně a buď me rádi že Mancini nedostál červenou za mě měl jít ven on pro ten tým žije, ale je magor
máš žlutou a předvádís na konci tohle
no nevím asi fakt blázen
jinak ještě i ty křídla nehráli zlé ale problémy s centrem máme dlouhodobě.8 inkasovaných je masakr když na tu obranu celkem nadáváme co si budeme říkat stopery chceme měnit pořád na to jak rychlostně nejsou vybavení tak to držíme dobře, samozřejmě Svilar je zeď
Na Juve doufám, že neprohrajeme na stoperovi mladý Ital nebo mladý Polák
no třeba to jinak vymyslí
Taky myslimSe mu to líbilo, tak do toho nekafral.
Celik bude na stoperu, též myslím.Osobne tipuju Celika na stoperu a nalevo Rensch, napravo Wesley.
Jojo, taky jsem čekal intervenci VARu. Ale je třeba říct, že opravdu průkaznej záběr jsme neviděli.Mimochodem, co si myslíte o tom zákroku na Ndicku ve vápně v první půli? Když jsem viděl první opakovačku, tak bych řekl že jasná penalta...
Je. Ale je nasJe to magor![]()
grande cassettaoJsem si všiml že na jejich lávce seděl Marco Cassettidělá tam nějakýho asistenta
Není o čem. Zas nás zařízli. Toto museli ve VAR kabině mít.![]()
134 tis. zhlédnutí · 773 reakcí | Ennesimo, ENNESIMO errore arbitrale ai danni della Roma #romacomo | Nel cervello soltanto la Roma
Ennesimo, ENNESIMO errore arbitrale ai danni della Roma #romacomowww.facebook.com
toto? podle mě faul
jiný záběr jsem neviděl
když hrajeme, vždycky se mění pravidlaNení o čem. Zas nás zařízli. Toto museli ve VAR kabině mít.