14.kolo Sassuolo - ROMA

scr

Proslýchá se, ze to byl poslední zapas Karsdorpa v dresu AS

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr napsal:

No Mou mu měl říct že si může v lednu hledat jiný klub

HugoBoss27 napsal:
scr napsal:

No Mou mu měl říct že si může v lednu hledat jiný klub

Ani by mi to nijak nevadilo, kdyby se sehnala vhodná náhrada. Ale s tím jeho kontraktem ho stejně teď nikdo nekoupí.

Karsdorp? Kdybych si měl ukazovat na jednotlivce, kteří mi nesedí do mého spíčeného stylu 5-3-2 alias hra na slepou bábu, tak by se měli pakovat pomalu všichni.

Skeči napsal:
Karsdorp? Kdybych si měl ukazovat na jednotlivce, kteří mi nesedí do mého spíčeného stylu 5-3-2 alias hra na slepou bábu, tak by se měli pakovat pomalu všichni.

Hlavně se mi nelíbí, jak Mou kope kolem sebe, na vině jsou všichni, jen ne on. Žádná sebekritika. Takhle se nikam neposunem.

Largo napsal:
Skeči napsal:

Hlavně se mi nelíbí, jak Mou kope kolem sebe, na vině jsou všichni, jen ne on. Žádná sebekritika. Takhle se nikam neposunem.

To bolo jasné od prehry v BodoGlimt a nárekoch pri rozhodcoch v lige, že na vine nikdy José nebude.

Karsdorp prý nemá profesionální přístup. Konečně jsme našli alternativu napravo a budem hledat znovu

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Pro mě teda karsdorp není žádná alternativa a pokud se bude pakovat, chybět mi nebude. Leze mi na nervy,i když jinak než mourinhovi. Dopředu je úplně zbytecnej.

Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Pro mě teda karsdorp není žádná alternativa a pokud se bude pakovat, chybět mi nebude. Leze mi na nervy,i když jinak než mourinhovi. Dopředu je úplně zbytecnej.

Mě teda přijde dozadu horší jak dopředu.

Largo napsal:
Sushi napsal:

A to ti nijak taky nevymlouvam.

Ale je fakt, že já sleduju spíš ty tvořící než borici atributy

Sushi napsal:
Largo napsal:
Sushi napsal:

A to ti nijak taky nevymlouvam.

Ale je fakt, že já sleduju spíš ty tvořící než borici atributy

Ještě celkem dá centr, ale to je vše (* při vzpomínce na Bruníčka jsem našel pozitivum).

Podle mě právě ty centry jsou strašně alibisticky. Občas to někoho trefí, ale přijde mi, že to kope, aby to rychle odkop, ne aby někoho našel. Potřeboval by, aby si s ním sedli jeden večer na pivo spartani z přelomu tisíciletí a devadesátek. Zdena svoboda, beda vrabec a tak. Sice nebyli furt ve sprintu, ale používali hlavu. A kdyz kopali balón do vápna, tak na někoho, ne aby šel rychle od nohy.

No, Mourinho má teď docela dlouhou dobu na to, vymyslet funkční systém....
....což nevěřim, že se stane

Já (i když Mourinha, nota bene jeho fotbal, fakt nemám rád, nikdy jsem neměl) jsem přesvědčenej, že s uzdravením Dybaly a Wijnalduma to půjde stopro nahoru, i Spinovi ještě věřím, jak se tu někde řešilo. Právě Gini má IMHO potenciál být pro naši hru zcela klíčový v tom středu zálohy. Myšleno ve smyslu "když tam bude vs. když tam teď není".

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Já (i když Mourinha, nota bene jeho fotbal, fakt nemám rád, nikdy jsem neměl) jsem přesvědčenej, že s uzdravením Dybaly a Wijnalduma to půjde stopro nahoru, i Spinovi ještě věřím, jak se tu někde řešilo. Právě Gini má IMHO potenciál být pro naši hru zcela klíčový v tom středu zálohy. Myšleno ve smyslu "když tam bude vs. když tam teď není".

Já jdu proti proudu a taky s tímhle souhlasím, Mourinhovi věřím. Nicméně jsem přesvědčenej, že s návratem marodů potřebujem kreativního středovýho záložníka, Pellegrini je za mě hráč na lavičku v tuhle chvíli. Wijnaldum záloze hrozně pomůže, ale furt to není klasickej špílmachr.
Pokud odstřelí Karsdorpa, tak potřebujem pravýho beka. Celik mě vůbec nepřesvědčil.
Asi by měl Mourinho posadit Abrahama a třeba dva tři zápasy ho tam poslat z lavičky, někdy tohle prospěje. Nechápu odstřelení Shomurodova, mně se celkem líbí, dal bych mu šanci.