scr napsal:Proslýchá se, ze to byl poslední zapas Karsdorpa v dresu AS
Sent from my iPhone using Tapatalk
HugoBoss27 napsal:scr napsal:Proslýchá se, ze to byl poslední zapas Karsdorpa v dresu AS
Sent from my iPhone using Tapatalk
No Mou mu měl říct že si může v lednu hledat jiný klub
Skeči napsal:Karsdorp? Kdybych si měl ukazovat na jednotlivce, kteří mi nesedí do mého spíčeného stylu 5-3-2 alias hra na slepou bábu, tak by se měli pakovat pomalu všichni.
Largo napsal:Skeči napsal:Karsdorp? Kdybych si měl ukazovat na jednotlivce, kteří mi nesedí do mého spíčeného stylu 5-3-2 alias hra na slepou bábu, tak by se měli pakovat pomalu všichni.
Hlavně se mi nelíbí, jak Mou kope kolem sebe, na vině jsou všichni, jen ne on. Žádná sebekritika. Takhle se nikam neposunem.
Sushi napsal:Pro mě teda karsdorp není žádná alternativa a pokud se bude pakovat, chybět mi nebude. Leze mi na nervy,i když jinak než mourinhovi. Dopředu je úplně zbytecnej.
Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk
A to ti nijak taky nevymlouvam.Largo napsal:Sushi napsal:Pro mě teda karsdorp není žádná alternativa a pokud se bude pakovat, chybět mi nebude. Leze mi na nervy,i když jinak než mourinhovi. Dopředu je úplně zbytecnej.
Mě teda přijde dozadu horší jak dopředu.
Sushi napsal:A to ti nijak taky nevymlouvam.Largo napsal:Sushi napsal:Pro mě teda karsdorp není žádná alternativa a pokud se bude pakovat, chybět mi nebude. Leze mi na nervy,i když jinak než mourinhovi. Dopředu je úplně zbytecnej.
Mě teda přijde dozadu horší jak dopředu.
Ale je fakt, že já sleduju spíš ty tvořící než borici atributy
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Já (i když Mourinha, nota bene jeho fotbal, fakt nemám rád, nikdy jsem neměl) jsem přesvědčenej, že s uzdravením Dybaly a Wijnalduma to půjde stopro nahoru, i Spinovi ještě věřím, jak se tu někde řešilo. Právě Gini má IMHO potenciál být pro naši hru zcela klíčový v tom středu zálohy. Myšleno ve smyslu "když tam bude vs. když tam teď není".