Sushi napsal:
bylo to fajn, ale strašně lilo, žena mě donutila, abych od Ahmeda Barrusa koupil pončo, i když jsem strašně nechtěl a opět se ukázalo, že ví, co je pro mě nejlepší
z Německa jsem zvyklej, že hosté maj svůj kotel a pak ty normálnější ještě sektor vedle normálně na sezení, tak jsem to koupil blízko sektoru hostí, ale stejně kolem mě byli všichni ve fialkovym a cejtil jsem se tam divně
celou první půli jsem osciloval mezi tlumenou radostí a šokem z Gersona na jedný straně a nadávání Pellegrinimu a vztekání se kvůli odfláknutýmu bránění na druhý straně
by mě zajímalo, kolik lidí v ČR třeba někdy v životě vidělo Gersona dát gol
Pellegrini mě vytáčel, neudělal nic dobře, pravá strana s Florem, kterej taky nehrál moc dobře, a Gersonem moc nefungovala a doufal jsem, že ho sundá o půli
Gerson dva goly úplně s chladnou hlavou, obzvlášť ten druhej, kdy si s Biraghim strašně vytřel prdel
o půli jsem měl strach, že se oni srovnaj a něco jim tam padne, místo toho to tam dotlačil Manolas, Pioli ve Ventura stylu sundal Chiesu a už jsem věděl, že to dáme
Radja byl ve druhý půli neuvěřitelnej, udržel balony, vybojoval všechno, přihrával, tahoun
Defrel měl jednu velkou a jednu obrovskou šanci, loni by dal obě, ale ted to není ono, nicméně nemam důvod mu nevěřit
fotbal dobrej se super výsledkem, ale největší zážitek stejně o den dřív na nádraží, když hráči přijeli vlakem a procházeli mezi fanouškama, kdo se se mnou přítelí na fb, nejspíš viděl video, zkusim nějak zabojovat a dát to sem taky....
:core: