12.kolo ROMA-Sampdoria

HugoBoss27 napsal:
Neděle
11.11.18
15h
:danko:

Chybí mi už Perotti a Luca Pelle....

Přestaň už konečně všechno zakládat! Minule jsme nevyhráli! Nech někoho dalšího, ať zkusí udělat šňůru - takhle se to tu dělá minimálně od doby, co tu jsem (2012).

Abaddon napsal:
HugoBoss27 napsal:
Neděle
11.11.18
15h
:danko:

Chybí mi už Perotti a Luca Pelle....

Přestaň už konečně všechno zakládat! Minule jsme nevyhráli! Nech někoho dalšího, ať zkusí udělat šňůru - takhle se to tu dělá minimálně od doby, co tu jsem (2012).

Jojo v klidu...neztratili jsme body přece...všiml jsem si že novější lidi tady moc neberete no...tak to klidně smaž

Ale berieme nových ľudí, neboj. Abaddon sa opustil na chviľu.

Ale už nezakladaj keď prehráme!!!!!! :mrgreen:

:sala:

Je to jen o tom, že jsem příšerně pověrčivej. :zed: :mrgreen:
Jsem tu za chvíli 7 let a ještě jsem se neodvážil založit. :)

Mimochodem poslední tři zápasy jsme nevyhráli, musí začít záládat někdo jinej.

Vy s tou povercivosti ale nadelate...

Jako kdyby pak meli hrat lip, kdyz totady zalozi nekdo jinej :mrgreen:

Largo napsal:
Vy s tou povercivosti ale nadelate...

Jako kdyby pak meli hrat lip, kdyz totady zalozi nekdo jinej :mrgreen:
Houby naděláme, prostě to tak je a hotovo! Body potřebujeme , takže se opovažte někdo na neděli vsadit!

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Šňůra se ruší až po prohře, pokud se nepletu. Takže by to mělo být ok

A podle mě je taky jedno kdo to založí. Byvaly doby, kdy se na to týden čekalo a otviralo se až v den zápasu. Buďme rádi, že to někdo zakládá takhle s predstihem Forza Hugo, Forza Roma

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

tak zase pozor, chlapci - pověrčivost je u fanouška AS velká věc a nejde brát na lehkou váhu :grr: :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0eASOSurA20[/media]

abbadona zcela chápu! na druhou tranu hugova verva se mi líbí taky - každá pověrčivost se musí někdy nějak vytvořit a hugo se snaží si tu svojí (že bude otvírat on :lol: ) vybojovat. navrhuju mu dát tímhle zápasem ještě šanci na tři body a když to nevyjde, přijde zas na řadu někdo další ;) ono s naší formou se to bohužel může velmi rychle střídat :?

teď ale jdeme na samp, topik už je založenej, tak si to buď hugo vyžere nebo konečně načne tu vítěznou sérii :mrgreen: daje Roma! :daje:

PS: s tou plichtou nevim jak to teoreticky vlastně je, ale hugo otvíral už na Roma-spal... :grr:

Nějak si nedokážu představit, že současný Řím Dorii porazí, takže asi konec Hugo . Ne, musíme věřit. Dajeeee

Francesco Totti AS napsal:
Šňůra se ruší až po prohře, pokud se nepletu. Takže by to mělo být ok

A podle mě je taky jedno kdo to založí. Byvaly doby, kdy se na to týden čekalo a otviralo se až v den zápasu. Buďme rádi, že to někdo zakládá takhle s predstihem Forza Hugo, Forza Roma

Ano, ta byla doma se SPALem a pak dvě plichty, všechno zakládal Hugo. Neodsuzuju Huga jen chci, aby se tu drželo to, co tu je nastavený.

Ano, možná to nepomůže, ale to je to jediný, co my můžem udělat. Fotbal hraju celej život a věřte mi, že pověrčivost je na každý úrovni.

Sushi napsal:
tak zase pozor, chlapci - pověrčivost je u fanouška AS velká věc a nejde brát na lehkou váhu :grr: :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0eASOSurA20[/media]

abbadona zcela chápu! na druhou tranu hugova verva se mi líbí taky - každá pověrčivost se musí někdy nějak vytvořit a hugo se snaží si tu svojí (že bude otvírat on :lol: ) vybojovat. navrhuju mu dát tímhle zápasem ještě šanci na tři body a když to nevyjde, přijde zas na řadu někdo další ;) ono s naší formou se to bohužel může velmi rychle střídat :?

teď ale jdeme na samp, topik už je založenej, tak si to buď hugo vyžere nebo konečně načne tu vítěznou sérii :mrgreen: daje Roma! :daje:

PS: s tou plichtou nevim jak to teoreticky vlastně je, ale hugo otvíral už na Roma-spal... :grr:

boží video :mrgreen: ten konec :lol: :lol: :lol:

Zakládá se, dokud se neprohraje. Hotovo.

Asi takhle:
ROMA (4-2-3-1): Olsen; Florenzi, Manolas, Jesus, Kolarov; Nzonzi, Cristante; El Shaarawy, Pellegrini, Kluivert; Schick.
Otazníky: Flore-Santon, ElSha-Ünder, Manolas-Fazio

Kéž by se dal do kopy už Dani...

daje
:daje: :daje: :daje:

(4-2-3-1): Olsen; Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov; Cristante, Nzonzi; Kluivert, Lo. Pellegrini, El Shaarawy; Schick

Moc se mi nelibi Kluivert napravo, pokud tam bude hrat. Chybi nam zkratka jeden hrac misto Undera. Jinak sem zvedav na Kluiverta se Schickem a Cristantem, od nich hodne cekam.