Neděle
11.11.18
15h
Chybí mi už Perotti a Luca Pelle....
11.11.18
15h

HugoBoss27 napsal:Neděle
11.11.18
15h
![]()
Abaddon napsal:HugoBoss27 napsal:Neděle
11.11.18
15h
![]()
Přestaň už konečně všechno zakládat! Minule jsme nevyhráli! Nech někoho dalšího, ať zkusí udělat šňůru - takhle se to tu dělá minimálně od doby, co tu jsem (2012).
Houby naděláme, prostě to tak je a hotovo! Body potřebujeme , takže se opovažte někdo na neděli vsadit!Largo napsal:Vy s tou povercivosti ale nadelate...
Jako kdyby pak meli hrat lip, kdyz totady zalozi nekdo jinej![]()
Francesco Totti AS napsal:Šňůra se ruší až po prohře, pokud se nepletu. Takže by to mělo být ok
A podle mě je taky jedno kdo to založí. Byvaly doby, kdy se na to týden čekalo a otviralo se až v den zápasu. Buďme rádi, že to někdo zakládá takhle s predstihemForza Hugo, Forza Roma
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Sushi napsal:tak zase pozor, chlapci - pověrčivost je u fanouška AS velká věc a nejde brát na lehkou váhu![]()
![]()
[media]https://www.youtube.com/watch?v=0eASOSurA20[/media]
abbadona zcela chápu! na druhou tranu hugova verva se mi líbí taky - každá pověrčivost se musí někdy nějak vytvořit a hugo se snaží si tu svojí (že bude otvírat on) vybojovat. navrhuju mu dát tímhle zápasem ještě šanci na tři body a když to nevyjde, přijde zas na řadu někdo další
ono s naší formou se to bohužel může velmi rychle střídat :?
teď ale jdeme na samp, topik už je založenej, tak si to buď hugo vyžere nebo konečně načne tu vítěznou sériidaje Roma!
PS: s tou plichtou nevim jak to teoreticky vlastně je, ale hugo otvíral už na Roma-spal...![]()
pasta napsal:Pak prosím o stream![]()