11.kolo ROMA - Neapol

Zasloužená výhra pro Neapol a já lituju toho kurzu že sem tam aspoň 5 tácu nedal. To máte za tu priposranost... Nevystřelit za zápas na bránu a vše vracet dozadu.

Skeči napsal:
Gol z hovna.. My nemáme střelu na bránu. Vše končí lehnutím před 16kou. A co stačí jim? Jedna střela z úhlu.

Asi se díváme na jinej zápas. Kdyby vedli 0:3 nemáme se čemu divit.

A co tam měli? 3 střely, který nebyly tutový?

Výsledek-realita
Hra a Cristante-ostuda

stojí to na Smallovi a když si chudák vybere slabší chvilku ,tak jsme v piči

masterhunter napsal:
Skeči napsal:
Gol z hovna.. My nemáme střelu na bránu. Vše končí lehnutím před 16kou. A co stačí jim? Jedna střela z úhlu.

Asi se díváme na jinej zápas. Kdyby vedli 0:3 nemáme se čemu divit.

z čeho měli vést 0:3?

cely vikend som lezal chory v posteli a k tomu po rimsky dojebany nedelny vecer :tlesk: :tlesk: ...bod by sme si mozno aj zasluzili,ale smalling spravil velku chybu a Patricio bol asi na vylete....zial hrat doma na remizu sa nevyplaca,najviac ma nasralo ze po gole na 0:1 sme nemali absolutne ziadny tlak a neapol hrala na nasej polke :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: abraham je uplne v lese a goly nema kto davat,bez dybalu sme v pici.........Camara zahral skvelo a zachytaval lopty,ak ho neuvidim v zapase buduce zapasy zaklad ani to nezapnem,co to jose trepal ze nema skusenosti?cristanteho s maticom schova do vrecka......prognozy,prestupy pred sezonou boli skvele,prisli klasicke rimske zranenia,hrame hovno futbal a dalsi scenar pozname,som sklamany aj ked sa to dalo cakat..........DAJE na lepsie zajtrajšky !!! :roma:

když nevystřelíš snad ani jednou na bránu, že jo... na druhou stranu kdyby to ten pošuk takhle netrefil, asi si tu povídáme o dobrý remíze
škoda, ale současně bída dopředu - ne vepředu, dopředu. nehrajeme dopředu, jako tým.

Víc boj než fotbal, trochu podle očekávání. I já mám pocit, že oni upletli z hovna bič, oboustranně to bylo víceméně bez šancí. V první půli lepší my, ve druhé oni. Tohle je prostě škoda, že není plichta, připomnělo mi to rupanec s Betisem v EL.