10.kolo Udinese - ROMA

tyve ta střela okaky
to bylo jako když se sejdem poprvý po 3 měsících na hanspalce a čutáme si to před zápasem
talent tyve

Vypadá to, že morálně jsme na koni. Nesypem se z těch hoven marodky ani kreténských rozhodnutí sudích. Mám radost. Když nám to vydrží a mančaft se trochu vyzdraví, mohlo by to být opravdu dobré! Věřme! Hned za 3 dny důležitej mač s Neapolí.

daje

V práci jsem říkal kamarádovi Udi-AS 0:4... se aspoň zítra zasměju :lol:

Santon pohoda....konečně se na to dívalo i s úsměvem

Tvl...už zakládám jaksi dlouho :lol: snad to přes sobotu vydrží :!:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Vypadá to, že morálně jsme na koni. Nesypem se z těch hoven marodky ani kreténských rozhodnutí sudích. Mám radost. Když nám to vydrží a mančaft se trochu vyzdraví, mohlo by to být opravdu dobré! Věřme! Hned za 3 dny důležitej mač s Neapolí.

daje

:Ok:

Sushi napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

daje

Včera som poznamenal manželke, že ma Rím svojími výkonmi teší a že mi robí radosť. Takže čakám v neapole štvorku alebo tak :mrgreen:

Ale nie, nech to vyjde aj v Neapole.

Včerajší výkon super, paradzina.

Tony napsal:
Včera som poznamenal manželke, že ma Rím svojími výkonmi teší a že mi robí radosť. Takže čakám v neapole štvorku alebo tak :mrgreen:

Ale nie, nech to vyjde aj v Neapole.

Včerajší výkon super, paradzina.

Hrajem doma, tak snad ti to celé nevyjde už z tohoto důvodu a taky ze všech dalších. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Skvělý body i přes další neskutečnej zářez. Bylo by fajn, kdyby se to otočilo a ti sudí taky pískali snad ani ne pro nás, ale bez chyb, který totálně domrdají zápas. Tahle červená je výsměch všemu, za mě to nebyl ani faul.
Fonseca hezky s torzem týmu kouzlí body, snad mu to vydrží.
Smallingovo hostování bez opce je na výpověď toho, kdo to vymyslel.
Pau v bráně až s brutálním ledovým klidem, tohle nemá obdoby...působí tak jen na mě, nebo i na vás? Každopádně je skvělej, baví mě.

Pojďme dál bod po bodu a pojďmě dál bez dalších výjebů od sudích proti nám.

Abaddon napsal:
Skvělý body i přes další neskutečnej zářez. Bylo by fajn, kdyby se to otočilo a ti sudí taky pískali snad ani ne pro nás, ale bez chyb, který totálně domrdají zápas. Tahle červená je výsměch všemu, za mě to nebyl ani faul.
Fonseca hezky s torzem týmu kouzlí body, snad mu to vydrží.
Smallingovo hostování bez opce je na výpověď toho, kdo to vymyslel.
Pau v bráně až s brutálním ledovým klidem, tohle nemá obdoby...působí tak jen na mě, nebo i na vás? Každopádně je skvělej, baví mě.

Pojďme dál bod po bodu a pojďmě dál bez dalších výjebů od sudích proti nám.

Loper paradni, prekvapil. Je to jistota, zadny chyby a sala z nej klid. Navic porad mladej, velkej potencial. Jen tak dal.

Francesco Totti AS napsal:
A Juventus zase to svoje...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

No jo no, klasickej usoplenej portugalskej zmrdeček. Na druhou stranu tam obránce nemůže jít takhle blbě tou nohou, tak řečeno na Jesusa.