Sushi napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Sushi napsal:tyyyyyyyyyyykrávo takhle jsme protiútok zahráli naposledy kdy
naposled někdy za Spallettiho
krásný, to jsem si oddech, sudí nás nezastaví
daje
za kterýho spallettiho?
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Vypadá to, že morálně jsme na koni. Nesypem se z těch hoven marodky ani kreténských rozhodnutí sudích. Mám radost. Když nám to vydrží a mančaft se trochu vyzdraví, mohlo by to být opravdu dobré! Věřme! Hned za 3 dny důležitej mač s Neapolí.
daje
Sushi napsal:IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Vypadá to, že morálně jsme na koni. Nesypem se z těch hoven marodky ani kreténských rozhodnutí sudích. Mám radost. Když nám to vydrží a mančaft se trochu vyzdraví, mohlo by to být opravdu dobré! Věřme! Hned za 3 dny důležitej mač s Neapolí.
daje
:Ok:
Tony napsal:Včera som poznamenal manželke, že ma Rím svojími výkonmi teší a že mi robí radosť. Takže čakám v neapole štvorku alebo tak
Ale nie, nech to vyjde aj v Neapole.
Včerajší výkon super, paradzina.
Abaddon napsal:Skvělý body i přes další neskutečnej zářez. Bylo by fajn, kdyby se to otočilo a ti sudí taky pískali snad ani ne pro nás, ale bez chyb, který totálně domrdají zápas. Tahle červená je výsměch všemu, za mě to nebyl ani faul.
Fonseca hezky s torzem týmu kouzlí body, snad mu to vydrží.
Smallingovo hostování bez opce je na výpověď toho, kdo to vymyslel.
Pau v bráně až s brutálním ledovým klidem, tohle nemá obdoby...působí tak jen na mě, nebo i na vás? Každopádně je skvělej, baví mě.
Pojďme dál bod po bodu a pojďmě dál bez dalších výjebů od sudích proti nám.
Francesco Totti AS napsal:A Juventus zase to svoje...
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk