10.kolo Udinese - ROMA

Totti Junior krasne!

Skoda Kluiverta, vubec si neveri a porad ty mice vraci zpatky. Tohle v Nizozemi nedelal...

nevim jestli to byl faul -> jestli to bylo na červenou, ale tyvole co ten fazio, si dal před zápasem sklenici mlíka a litr koly, nebo proč běhá jak posranej? teda spíš běžel, teď už toho moc nenaběhá

co ti jebe Okaka neustoji suboj,padne na zem Fazio cervena??? a kkd VAR 5 minut a nic...co za dementov nam to preboha v poslednej dobe piska,to je neskutocne !

Romulus napsal:
co ti jebe Okaka neustoji suboj,padne na zem Fazio cervena??? a kkd VAR 5 minut a nic...co za dementov nam to preboha v poslednej dobe piska,to je neskutocne !

měli bychom tam poslat karolínu, jak hrouzek

Červená ani piču!!! Udine slabucke potřebujeme tři body ale kurva v 10 to buď zvýšíme nebo ještě dostaneme.Sudi nějak po nás jdou

Jako upřímně, dát Pastore tu pojistku, tak teď hrajem v pohodě. Relativní teda. A faktem je, že červená nečervená, Faziovi trvalo hodinu, než si uvědomil, že musí běžet. Strašně mě štve ta povaha hrát to na pohodu, calma, calma, hlavně se moc neuběhat. A Udinese tam jde natvrdo a na sto procent.

Taky mě štvou ty naše odkopy jen tak zbůhdarma, do země nikoho. Pod tlakem se sesypem.

Ale musíme to urvat. Hrát na brejky, poslat tam Perottiho nebo Ündera.

Daje!!!!

daje cazzo
přesně jsem před rohem na chrise koukal a řikal jsem si, že by mohl zacílit
nemyslel jsem takhle, ale hlavou, ale lepší než drátem do oka :mrgreen:

Sushi napsal:
Těžkej zápas, když jedeš někam, kde zrovna dostali sedmičku

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

měl bych si založit účet na bwin