10.kolo Sampdoria - ROMA

📌Pondělí
📅17.10.22
⏱️18:30h
🏟️Luigi Ferraris
📺PremierSport1
👮M.Di Bello

:danko:

Napoli by je udělali tak 1:5...my.budeme rádi za 1:2 :pray:

Je fakt, že Špalek to tam teď vede nesoudně. Vedou ligu, v LM po 4 zápasech 12 bodů a skóre 17:4... Ale víme, jak to on u svých klubů má. Často dochází dech. Nicméně mě pořád mrzí, jak se to s ním u nás napodruhé rozesralo, s tím Frančem a tak. Vždycky jsem ho měl rád.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Je fakt, že Špalek to tam teď vede nesoudně. Vedou ligu, v LM po 4 zápasech 12 bodů a skóre 17:4... Ale víme, jak to on u svých klubů má. Často dochází dech. Nicméně mě pořád mrzí, jak se to s ním u nás napodruhé rozesralo, s tím Frančem a tak. Vždycky jsem ho měl rád.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

:Ok: Pro mě asi nejoblíbenější trenér. Fakt škoda. Fotbal mě baví u všech jeho týmů a výsledky má taky.

Dal bych to takhle:

Svilar - Mancini, Smalling, Ibanez - Zalewski, Camara, Matic, El Shaarawy - Pellegrini - Belotti, Abraham

Taky mě to mrzí, zklamal mě hrozně. Jinak daje Roma, další zápas, co muze v našem podání dopadnout jakkoli

Odesláno z mého SM-A325F pomocí Tapatalk

Sampdoria (4-2-3-1): Bravo; Ruibal, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda; Rodriguez, Guardado; Luiz Henrique, Canales, Joaquin; William José
Řím (3-4-1-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini,Abraham, Belotti.

pasta napsal:
Sampdoria (4-2-3-1): Bravo; Ruibal, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda; Rodriguez, Guardado; Luiz Henrique, Canales, Joaquin; William José
Řím (3-4-1-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini,Abraham, Belotti.

Ta Dorie nějak posílila...budeme rádi za bod :shock:

Sampdoria (4-2-3-1): Audero; Bereszynski, Ferrari, Colley, Augello; Rincon, Vieira; Gabbiadini, Sabiri, Djuricic; Caputo.

Roma (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Matic, Spinazzola; Pellegrini, Zaniolo; Abraham.
Jen jsem to okopíroval a jejich sestavu vůbec nekoumal 🤦🤦🤦 sorac

3 body jsou ke hře není co dodat :lol: mazec co předvádí a to jsme 4 body od prvního :roll: no v Neděli jsem zvědav co na ně připraví :roma:

na to, jak hrajeme, co nedáváme a tak, máme hrozně moc bodů
daje
pořád stejně!
(nebo líp)