Me serou ty rohy a primaky
Mam to stejně nic mě neodrovna jako fandění AS začne zápas a mě se zapne spínač a jsem jiný člověk hrozně to prožívám a pak se můžu divit že mám srdce 3x operované protože tohle jsou obrovské muka ani Vsetín na který jezdím nemám tak v žilách jak římské AS nedokážu říct proč ale tak to jePaulito ... Zrovna dneska? To je poprvý, co u nás nedal pětku, ne?
Někdy si říkám, jestli to mám zapotřebí. Stresuje mě to, nervuje mě to, je celá řada jiných sportů, které sleduju v klidu.![]()
I zlaty Kolarovna Paulita sa nadávať neoplatí sám bol z toho zdrvený....mohli sme po polhodine kľudne viesť a oni 2-0 po polčase vyhrávať ,prvých 6 minút v druhom polčase slušný kolotoč ,ale potom sme znova začali hrať,bod mohol byť zlatý....strieľame strely s rýchlosťou hovna....pri priamom kope som si spomenul na Pjanica ,tam by to bola istota......musime zbierať body kde sa to očakáva a uvidíme kde sa ocitneme po 38 kole DAJE ROMA !
Ze se mu to u nas uz stalo jednou pri penalte…?dybala prej bude zas až po pauze...
Stalo, to samý třeba před asi dvěma týdny de Bruynemu. Ale on se teď nezranil při penaltě, nebo jo? Jinak penaltu bych nevyčítal, to se prostě stane, škoda jiných šancí, ale i oni toho měli dost. Jinak Svilarův reflex proti tečovaný střele Leaa asi ze dvou metrů, to byla dobrá šílenost.Ze se mu to u nas uz stalo jednou pri penalte…?
JoZe se mu to u nas uz stalo jednou pri penalte…?