10. kolo Milan Roma

Obecně ty naše penalty jsou otřesný. Dybala musí hrát od hrotem. Dovbyk má hrát, mě se líbí jak zklepava ve vápně ty balóny pro nabíhající záložníky. Ta akce ze které střílel Pele a z čeho byla penalta šla právě od Dovbyka.

Wesley je dělo.

Ještě jsem teď z toho zklamanej. Že bysme byly takhle dominantní tým, to bych nečekal.
ale dominantní jak. ano, nepůjčili jsme jim až do gólu balon. ale kde jsme hráli? kolikrát jsme opravdu ohrozili jejich branku? kolik jsme měli vyložených šancí, ne polostřel? to byl náš hlavní problém a bylo to vidět hned, jak se začalo hrát. dělalo mi to starosti dávno před gólem AC.

ale dominantní jak. ano, nepůjčili jsme jim až do gólu balon. ale kde jsme hráli? kolikrát jsme opravdu ohrozili jejich branku? kolik jsme měli vyložených šancí, ne polostřel? to byl náš hlavní problém a bylo to vidět hned, jak se začalo hrát. dělalo mi to starosti dávno před gólem AC.

Vždyť tohle jsem pak co příspěvků zpět. Z té dominance musí vzejít akce a z akcí góly.

No pozice na lepší střelu měli ale zakončení a síla střely byla jak od žáků ale já jsem byl až na výsledek spokojený pěkný fotbal, no AC mělo lepší šance ale dá se na tom výkonu stavět, teď taky Dovbyka uvidíme hodně když je Dybala a Ferguson zraněný tak doufám že ukáže něco, chtěl bych vidět i více Baldanziho a též si myslím že bude více hrát nemá tam koho dát si myslím