10. kolo Milan Roma

Hrajeme nejlepší fotbal a stejně prohráváme!!! Věřím stále v body ale ty brejky teda podchycené nemáme protože rychlost nám chybí.Ten Dovbyk by měl teď jít no s tím souhlasím
Potřebovali bychom hrát ve 12. Koho byste sundali a dali tam útočníka? Protože to je evidentně potřeba. Ale těžko lze sundat někoho jiného než jednoho zepředu. Mně se nelíbí el aynaui, slabej dopředu a hoří mi přijde i dozadu. Tak místo něj by mohl jít Bryan (kterej ale dneska hraje dobře tam, kde je), stáhnout se Paulo a dopředu jít útočník. Jinak nevím co dělat, krom výměny kusu za kus.

Mohli jsme jim dát několik gólů, kdybychom byli vepředu duraznejsi, ne jak na tréninku. Místo toho to málem skončilo o půli 2:0...

Se můžeme jít klouzat. My jsme stříleli jak baletky a oni co šance to průser. No nic hoši tady už nevěřím.

Tak se ukaž Bailey. To je střídání, které bych neudělal. Zatím mi přijde jako další z řady bastos, renato a spol. Má dost času na to ukázat opak

My si nahráváme, pořádně nevystřelíme a oni se dostanou před branku a je z toho šance jak blázen.

Co jsme komu udělali
Tak jsme hráli dobře na začátku
Takový hovno oni měli
Dokonce si uděláme i šanci
Ale ne.