10. kolo Milan Roma

Jako 3 body byl teda masakr, ale já to vidím na remízu, jak už dlouho Řím neremizoval tak mi to vychází teď nebo v EL to už bude😃 každopádně doufám že to bude kvalitní zápas

Jako 3 body byl teda masakr, ale já to vidím na remízu, jak už dlouho Řím neremizoval tak mi to vychází teď nebo v EL to už bude😃 každopádně doufám že to bude kvalitní zápas
Můj tip 0:0 a nuda fotbal, ale bod by byl zlatej. :)

První dobrá zpráva ;) Atalanta prohrála, nevystřelila na bránu a za Udine se zase trefuje zaniolko.

a druhá správa Napoli doma s Komo 0-0 a to Morata nedal penclu...zajtra za 3 body a do konca roka na prvom mieste ! DAJE !

Milan vs. Roma: Probable line-ups

Milan (3-5-2): Maignan; De Winter, Gabbia, Pavlovic; Saelemaekers, Fofana, Modric, Ricci, Bartesaghi; Nkunku, Leao.

Roma (3-4-1-2): Svilar; Mancini, Ndicka, Hermoso; Celik, El Aynaoui, Kone, Wesley; Cristante; Soule, Dybala

Koukal jsem na ně po očku v zápase s Atalantou a přišlo mi, že dopředu moc nebezpeční nebyli. Salám to tam ale napravo dobře větral. Škoda že jsme ho neudrželi, je to dříč a gola taky uměl dát

Doufam, ze vyhrajeme, ale zároveň se bojím rychlosti Leaa a Nkunka. Hermoso na mě nepůsobí jistě…

Wesley zas zleva přes nohu, to mě sejří. Dovbyka místo Aynaouiho bych dal taky - furt myslím, že Paulito je platnější pod hrotem.

No nic, já to nekoučuju. Dajeee!!!