Už si jdem pro Vás ostatní :o))) to je pecka ten obrazek to by chtelo udelat z toho triko :obo: :Ok:
E ErPupone Příspěvků 332 17 Zář 2014 #81 masterhunter napsal: Už si jdem pro Vás ostatní ))) Click to expand... to je pecka ten obrazek to by chtelo udelat z toho triko :Ok:
masterhunter napsal: Už si jdem pro Vás ostatní ))) Click to expand... to je pecka ten obrazek to by chtelo udelat z toho triko :Ok:
Francesco Totti AS Příspěvků 7,019 17 Zář 2014 #82 AAALLLLEEEEEEEEEEEEEEESSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PsYchr Příspěvků 2,916 17 Zář 2014 #84 FLORENZIIIIIIIIIII To je ostuda, když Flore hlavou dokončí bůra
F Frantszek Příspěvků 193 17 Zář 2014 #85 říkal jsem si, že se budou horko těžko prát s CSKA o 3. místo, ale takhle, je to 3. minimálně jisté . klep klep na dřevo..
říkal jsem si, že se budou horko těžko prát s CSKA o 3. místo, ale takhle, je to 3. minimálně jisté . klep klep na dřevo..
F Frantszek Příspěvků 193 17 Zář 2014 #88 A Keita hraje s neuvěřitelným přehledem a klidem. Já bejt hráčema CSKA, tak z něj vzteky pláču
PsYchr Příspěvků 2,916 17 Zář 2014 #92 Dohráváme v deseti, oba levonohý stopeři zraněný...thats fucking nice
Francesco Totti AS Příspěvků 7,019 17 Zář 2014 #94 druhý poločas už mě moc nebavil, ale........ DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
IL PRINCIPINO (Richie) Příspěvků 7,213 17 Zář 2014 #99 Snad budou stopeři v pořádku na víkend, stejně jako Iturbe. Jinou kaňku tam dnes nevidim. Gólu škoda, ale tempo vždycky poleví, když se vede 5:0, tak to prostě je. DAJEEE!!!
Snad budou stopeři v pořádku na víkend, stejně jako Iturbe. Jinou kaňku tam dnes nevidim. Gólu škoda, ale tempo vždycky poleví, když se vede 5:0, tak to prostě je. DAJEEE!!!
A Agostino Příspěvků 757 17 Zář 2014 #100 tak my nakoniec budeme bez lavaka v obrane snad Castanovi prestane coskoro piskat v tom uchu, lebo v Manchestri to moze byt rozhodujuci zapas... nadherny navrat do LM
tak my nakoniec budeme bez lavaka v obrane snad Castanovi prestane coskoro piskat v tom uchu, lebo v Manchestri to moze byt rozhodujuci zapas... nadherny navrat do LM