1. zápas skupiny LM, Bayern München - Roma

ddr zatial nic moc no, ale celkovo to je dobre. nemyslim si, ze niekto cakal, ze prideme do bayernu hrat a utocit. jeden dobry protiutok a moze to byt nase :Ok:

DDR sa mi dnes páči , 2 super prihrávky na Cassettiho , tuším tam potom vyslal aj Borriella a hlavne pracuje smerom dozadu .

Inak pri Rosiho centre sa ukazalo , že Borriello môže dat gol aj s hovna , skoro to tam padlo a este na zaciatku nastrelil ruku v 16ke obrancovi .

Já moc nechápu co furt máte proti Perrottovi...Pro mě je to důležitej hráč a tím to hasne...to že se mu sem tam zápas nepovede...ani Kaka neni dokonalej

Giovanni napsal:
Já moc nechápu co furt máte proti Perrottovi...Pro mě je to důležitej hráč a tím to hasne...to že se mu sem tam zápas nepovede...ani Kaka neni dokonalej

presne tak :Ok:

Ve druhé půli jsme zbytečně pasivní...chtělo by to se tolik nebát a vyrazit na nějakej ten brejk. Máme na ně!

smurfik napsal:
ani jedno, ani druhe. hra vsade, vela toho nabeha. v utoku hra z druhej vlny
Vela toho naběhá, ale když jdeme dopředu, tak jako teď Francesco, tak je tam sám s Boriellem...hlavne že je všude!!! On je všude kromě v útoku

Pigi10 napsal:
smurfik napsal:
ani jedno, ani druhe. hra vsade, vela toho nabeha. v utoku hra z druhej vlny
Vela toho naběhá, ale když jdeme dopředu, tak jako teď Francesco, tak je tam sám s Boriellem...hlavne že je všude!!! On je všude kromě v útoku

hlavne, ze rozumies pojmu z druhej vlny :Ok:

Perrotta sice dneska dopředu ne ale defenzivní záložník to není. Nebudu se o tom hádat. Dneska je ta taktika nastavená na to aby sme neporhráli. Proto to Simo nedoplňuje. Přijde mi to jako předloni na Chelski. Teď je potřeba hodit tam Adriho