NepovídejGiovanni napsal:hotovo
pán je asi rejpal.Pigi10 napsal:NepovídejGiovanni napsal:hotovoray:
Člověk by řekl, že takový záložník by měl umět nahrát a to pokaždé přesně do nohy, ovšem Simo tohle neumí, proto všechno dohání běháním, takže pro mě tohle není záložník na podporu útoku, nýbrž tak na odkopávání míčů kam si do zdárných končin...Giovanni napsal:Perrotta sice dneska dopředu ne ale defenzivní záložník to není. Nebudu se o tom hádat. Dneska je ta taktika nastavená na to aby sme neporhráli. Proto to Simo nedoplňuje. Přijde mi to jako předloni na Chelski. Teď je potřeba hodit tam Adriho
Jenom je nasranejGiovanni napsal:pán je asi rejpal.Pigi10 napsal:NepovídejGiovanni napsal:hotovoray:
Nepředvedl skoro nic!! Ztrácí balony a díky tomu se zas a znova dostáváme pod tlak...ale nemám mu to za zlé, protože byl tuším zraněný...jenom mě sere to jak tam točí se třema hráčema a pak o to přijde :_/Giovanni napsal:Ale umí nahrát. Dal několik celkem důležitých gólů. Jasně, není to vyloženě ten typ co rozhehraje 10 akcí za zápas ale pro styl, kterej produkuje Řím to ani není potřeba. Podle mě je prostě platnej a dál to řešit nebudu. Každej má svůj názor. Tvůrce je Pizarro a ten toho zatím moc nepředvedl.
Pigi10 napsal:Vono hrát se čtyřma záložníkama co umí jenom bránit není zrovna vítězství...
sketchy napsal:JSB je mega dřevák, jak nejde balon do něj nebo jde víc jak půl metru mimo něj, tak je vždy krátkej. Takový krátký a pomalý reflexy neměl snad ani Artur, ale víme svoje. Ranieri by měl přestat brát ohledy na haluz zákroky...Bayern nepředvedl bůhví co...Od prohry s Olympiakosem jsme nevyhráli. Kádr máme více jak dostatečný a jenom mistr Ranieri toho neumí využít a bude to tam cpát pořád stejně, když vidí že to tak nefunguje. Brighi a Perrotta v jednom? To je mi panečku kombinace. Nemluvě o tom, že nehrál Roben a Ribery. No prostě HNUS!