1. zápas skupiny LM, Bayern München - Roma

Giovanni napsal:
Perrotta sice dneska dopředu ne ale defenzivní záložník to není. Nebudu se o tom hádat. Dneska je ta taktika nastavená na to aby sme neporhráli. Proto to Simo nedoplňuje. Přijde mi to jako předloni na Chelski. Teď je potřeba hodit tam Adriho
Člověk by řekl, že takový záložník by měl umět nahrát a to pokaždé přesně do nohy, ovšem Simo tohle neumí, proto všechno dohání běháním, takže pro mě tohle není záložník na podporu útoku, nýbrž tak na odkopávání míčů kam si do zdárných končin...

Ale umí nahrát. Dal několik celkem důležitých gólů. Jasně, není to vyloženě ten typ co rozhehraje 10 akcí za zápas ale pro styl, kterej produkuje Řím to ani není potřeba. Podle mě je prostě platnej a dál to řešit nebudu. Každej má svůj názor. Tvůrce je Pizarro a ten toho zatím moc nepředvedl.

Giovanni napsal:
Ale umí nahrát. Dal několik celkem důležitých gólů. Jasně, není to vyloženě ten typ co rozhehraje 10 akcí za zápas ale pro styl, kterej produkuje Řím to ani není potřeba. Podle mě je prostě platnej a dál to řešit nebudu. Každej má svůj názor. Tvůrce je Pizarro a ten toho zatím moc nepředvedl.
Nepředvedl skoro nic!! Ztrácí balony a díky tomu se zas a znova dostáváme pod tlak...ale nemám mu to za zlé, protože byl tuším zraněný...jenom mě sere to jak tam točí se třema hráčema a pak o to přijde :_/

4. zápasy jedna remíza...HMMMMM kluci mají o čem přemýšlet :) hlavně že máme samé útočníky a vstřelily jsme dva góly?

Ale stejně. Ten motor má bát Pizarro, to že to Simo zbytečně drží balon je fakt ale je na něm vidět aspoň ta snaha strhnout tým. Všimni si že kolikrát ani nemá komu to poslat

scr

K tomuhle zapasu nejde rict nic, snad jen, zaslouzena prohra, to co dneska predveli, to byl otres. Hodne se mi ale libil Rosi a Sergio, nebejt jeho dostalo AS bura

Giovanni : Motor nemá byť Pizarro , Pizarro bol dnes najlepší na ihrisku , i ked mi pri jeho asi 2 kluckach zatrnulo ,ale on je hlavne niečo ako Pirlo , zozadu to riadi , ale nie je to motor , do finalnej utocnej fazy sa prakticky nezapaja . Motor by mal byt Perrotta , t.j schopny byt vsade tam , kde je treba a ani branit by nemusel - myslim aby vhodne doplnoval ostatnych zaloznikov . Tam je potreba niekoho ako napísal Pigi , kto dokáže nahrať a nezamotávajú sa mu nohy . Bud zmeniť taktiku a dať tam Meneza , alebo Simplicia , ktory je určite efektívnejší hráč ako Perrotta .

Inak ma dnes strašne je.al Totti , vobec nenahraval , sebecky sa snažil rpechadzat , ale vždy ho obrali o loptu . Toto nie je dobre , snad nebude mat preplatene miesto v zaklade .

JSB je mega dřevák, jak nejde balon do něj nebo jde víc jak půl metru mimo něj, tak je vždy krátkej. Takový krátký a pomalý reflexy neměl snad ani Artur, ale víme svoje. Ranieri by měl přestat brát ohledy na haluz zákroky...Bayern nepředvedl bůhví co...Od prohry s Olympiakosem jsme nevyhráli. Kádr máme více jak dostatečný a jenom mistr Ranieri toho neumí využít a bude to tam cpát pořád stejně, když vidí že to tak nefunguje. Brighi a Perrotta v jednom? To je mi panečku kombinace. Nemluvě o tom, že nehrál Roben a Ribery. No prostě HNUS!

sketchy : co huliš ? ja teda nehulim , ale s tebou by som si dal , to musi byt fakt kvalitka . Nebyt dneska Sergia dostaneme 5ku , ma reflexy jak - ja beviem napríklad šelma a ty ho stále skritizuješ .

sketchy napsal:
JSB je mega dřevák, jak nejde balon do něj nebo jde víc jak půl metru mimo něj, tak je vždy krátkej. Takový krátký a pomalý reflexy neměl snad ani Artur, ale víme svoje. Ranieri by měl přestat brát ohledy na haluz zákroky...Bayern nepředvedl bůhví co...Od prohry s Olympiakosem jsme nevyhráli. Kádr máme více jak dostatečný a jenom mistr Ranieri toho neumí využít a bude to tam cpát pořád stejně, když vidí že to tak nefunguje. Brighi a Perrotta v jednom? To je mi panečku kombinace. Nemluvě o tom, že nehrál Roben a Ribery. No prostě HNUS!

řekni že si děláš prdel s tím Sergiem?!! :shock:

Sergio čapal fantasticky..Jsem rád, že je Rosi upředňostňovanej před Cicinhem(je mi ho sice líto, ale Rosi má budoucnost) a nejlepší by bylo kdyby byl první volba na pravym kraji

Sketchy ty už to fakt přestan hulit :D :D ale máš pravdu v tom, že nemužeme uspět pokud vedle sebe postaví Brighiho a Perrottu to prostě nejde, ti borci jsou prostě pro mě hráči na posledních 20.minut když vedeme 2:0, nechápu proč jsme kurva kupovali Simplicia když nehraje, pokud se rychle nevzpamatujem tak to bude zase celá sezona v hajzlu, ale jeste je stále zacatek a je potreba začít sakra hrát..... :zed: :zed:

a to jsme hráli proti Bayernu, kterej není v oslnivé formě a navíc mu chybí Ribery i Robben, takže byla velká šance odvézt si nějaké body, ale s takovouhle teda opravdu ne...

UEFA zakázala transparent
UEFA zakázala fanouškům Bayernu Mnichov před dnešním zápasem Ligy mistrů s AS Řím transparent "Římané, jděte domů" inspirovaný filmem Život Briana od britské komediální skupiny Monty Python. Příznivcům bavorského klubu neprošel transparent v latině "Romani ite domum", který hlavní hrdina filmu parodujícího biblické příběhy musí napsat na Pilátův chrám, aby byl přijat do odboje proti Římanům. Při činu ho však přistihnou římské stráže a kvůli pravopisným chybám ho nechají větu napsat na zdi stokrát. "Cokoliv, co by mohlo urazit fanoušky nebo etnickou skupinu, ohrožuje bezpečnost, a proto to velmi pečlivě zvažujeme," citovala agentura AP prohlášení UEFA, která naopak fanouškům schválila jiný transparent s nápisem "Life of Bayern".