1/8 finále (2.z) Roma - fiorentina

Flore chudák zase na inom poste *omg* dúfam, že DDR neni taký kretén ako sa o ňom hovorí (že robí rozvraty v tíme a chce vyštvať Rudiho..) a postaví sa k dnešnému zápasu zodpovedne ako kapitán...s Ljajićom na hrote to môže fungovať super! Forza ROMA :sala:

kedy rim naposledy chtil penaltu??? 1990 ?.......cholevas je kus dementa,v pokutovom ho skopne a este sa cuduje

Můžete mi měkdo říct, proč byla žlutá a penalta se opakovala ? Asi jsem to nepostřehl. A nevim ř

Doumbia má nějakej problém s Rudim. Chudáka vypískali, fyzicky je na tom špatně a tak to naše nejdražší posila nedává.

No ty vole .... *omg*

*omg* Lukasz by sa mal vrátiť do Poľska...to je Garciova chyba, lebo na životne dôležitý zápas dá chytať brankára, ktorý je mladý, neskúsený, veľa toho nenachytal a je stále zmätkár...prisahám bohu, že keď tam máme toto, tak ja sa sám pôjdem na post brankára prihlásiť...fuj hnus čo sa zase deje, tie hovná si nezaslúžia nosiť ten dres, k.rva práca, každý hľadí len do peňaženky, nenažraté prasce, ale že by pre niekoho bola česť hrať za tento klub, tak nie, jediný Totti a Flore, zvyšok niktoši, ktorí na to kašľú, tak mi to pripadá, veľmi mi je ľúto Rímu, vždy budem stáť za svojím klubom, ale sráčov podporovať nebudem, Forza cittá eterna, Daje AS Roma :roma: