ZRAZ BA - 4.3.2016

KDE? Upresnim
Kedy? 4.3., teda piatok o 20:00 alebo aj skor, podla zaujmu.
Naco: Zapas Rim x Fiorentina, zatial druhy s tretim tak ziadne preview pisat este netreba, je cas.

Bratislava je dobra lokalita pre mnohych, a aj pre vas, co je to daleko, tak sa premozte a na jeden zraz rocne dvojrocne trojrocne by ste sa mohli premoct a dojst! Radi vas, novych ludi uvidim. Casu mate dost, naplanujte si to. Ubytovat by som mohol tak jedneho cloveka, pripadne viac, zalezi aky standard kto vyzaduje. Zraz zvycajne tahame az do rana, tak ubytovanie velmi neriesime a kto potrebuje ide prvym spojom.

Tod vsjo asi, topik je tu, kto ma otazky nech reaguje.

Serus a ForzaROMA!

piatoček vyhovuje... ak mi do toho zatiaľ nič neočakávané nepríde ( nemalo by), tak prídem :Ok:

Ja neviem, či náhodou nebudem v Brne, ale ak aj budem, mal by som to do Bratisky na ôsmu stíhať.
Ubytko mám, čiže so mnou žiadne opletačky.

Teším sa na vás, borci!

Ja by som tiež ten príchod moc nehrotil, mám ešte vpiatok školu, takže by som šiel ešte home, pospal si a tak :D aby som potom zas nezatváral oči v tom rock clube s tým hrozným pivom, ak teda chceme potiahnúť do rána :D

Ja vás chcem iba vopred upozorniť, že som pol roka prakticky nepil, takže je dosť možné, že s vami pôjdem šmykom.

My sme ready, dankoslav konci uz o 5, tak budeme niekde od pol 6 zhruba. Ty dojdes kedy?

Potvrdzujem, boys.

Vlak mi ide rano o 5:55, tak sa pripravte na dalsi exkluzivny pajzlovy zazitok v hodinach skor rannych, nez nocnych. :mrgreen: