ZRAZ - BA 20.12.

Som to tak plánoval zhrnúť dnes v práci pri káve, lenže problém je v tom, že včera (dnes) som sa rozjebal ešte viac, než v Sobotu, takže ma po dvoch hodinách spánku stojí veľa síl nepozvracať sa a tváriť sa a tak.

danko10 napsal:
Som to tak plánoval zhrnúť dnes v práci pri káve, lenže problém je v tom, že včera (dnes) som sa rozjebal ešte viac, než v Sobotu, takže ma po dvoch hodinách spánku stojí veľa síl nepozvracať sa a tváriť sa a tak.

Ty si kár :mrgreen:

//edit: opravene dankom nizsie.

Tak ad zraz, kratky reort, bohuzial som na nb a tu mi nejde klavesa vedla o (naravo).

Chalani došli na 18:00, sadli do autobusu došli do krčmy. Kym začal zaas rebrali sme asi všetko čo sa dalo, od vytuženych osíl cez Fatyho až k brade Meneza, ktoru oakoval o dankovi.
To, že dojde na zraz i janič nečakal asi nik, bohužiaĺ re nás sme zistili, že je to Milanista... V záase ale citeľne chýbal.

K záasu. Zhodli sme sa na tom, že to ubehlo rychlo. Jediný, kto odohral slušný záas je Manolas, istota v zadu, až na tie dve rihrávky na istotu alá itália. Totti hrál ríliž nízko, Maicon nie, fakt nie. Nechcem ho vidieť hrávať na bekovi. Chová sa ako krídlo a mna ten jeho rístu už serie.
Ja sa desím znovu formácii 4231, dúfam že sa k tomu nikdy nedoracujeme a že sa k tomu nevrátime. Treba oživiť ale to, čo hráme, lebo Rudolf sa kazí (to striedanie Tora, wtf?)

Säť k zrazu. V krčme sme to rirodzene otiahli do záverečnej až nás nemiestne vyhnali. V meste sme sa slušnú trasu rešli, stihli sme si zajazdiť v nákunom vozíku, zakorčuľovať, ukázal som im "krásnu" budúcu električkovú trať do etržalky a odobné divy.
Dorazili sme do ubu RockOk. Kde sme rečkali do rána do rvého vlaku a nechcem hovoriť za ostatných, ale ja som sa dobre bavil. Rád som vás videl, musíme zoakovať :)

Dodám ešte fotky:

Přílohy

• IMG_20141221_001435.jpg
    IMG_20141221_001435.jpg
    1.2 MB · Zobrazeno: 5
  • IMG_20141221_001506.jpg
    IMG_20141221_001506.jpg
    1.1 MB · Zobrazeno: 16
  • IMG_20141221_001701.jpg
    IMG_20141221_001701.jpg
    1.4 MB · Zobrazeno: 4
Ďalšie, lebo vojdu iba tri do rilohy.

Přílohy

• IMG_20141221_013523.jpg
    IMG_20141221_013523.jpg
  • IMG_20141221_040000.jpg
    IMG_20141221_040000.jpg
    1.4 MB · Zobrazeno: 6
  • IMG_20141221_042947.jpg
    IMG_20141221_042947.jpg
Tony napsal:
Ty si kár :mrgreen:

Tak ad zraz, kratky reort, bohuzial som na nb a tu mi nejde klavesa vedla o (naravo).

Chalani došli na 18:00, sadli do autobusu došli do krčmy. Kym začal zaas rebrali sme asi všetko čo sa dalo, od vytuženych osíl cez Fatyho až k brade Meneza, ktoru oakoval o dankovi.
To, že dojde na zraz i janič nečakal asi nik, bohužiaĺ re nás sme zistili, že je to Milanista... V záase ale citeľne chýbal.

K záasu. Zhodli sme sa na tom, že to ubehlo rychlo. Jediný, kto odohral slušný záas je Manolas, istota v zadu, až na tie dve rihrávky na istotu alá itália. Totti hrál ríliž nízko, Maicon nie, fakt nie. Nechcem ho vidieť hrávať na bekovi. Chová sa ako krídlo a mna ten jeho rístu už serie.
Ja sa desím znovu formácii 4231, dúfam že sa k tomu nikdy nedoracujeme a že sa k tomu nevrátime. Treba oživiť ale to, čo hráme, lebo Rudolf sa kazí (to striedanie Tora, wtf?)

Säť k zrazu. V krčme sme to rirodzene otiahli do záverečnej až nás nemiestne vyhnali. V meste sme sa slušnú trasu rešli, stihli sme si zajazdiť v nákunom vozíku, zakorčuľovať, ukázal som im "krásnu" budúcu električkovú trať do etržalky a odobné divy.
Dorazili sme do ubu RockOk. Kde sme rečkali do rána do rvého vlaku a nechcem hovoriť za ostatných, ale ja som sa dobre bavil. Rád som vás videl, musíme zoakovať :)

Dodám ešte fotky:

mam trochu pocit, žes to psal cestou z hospody domů

Klidis: Jedno písmenko a hneď masaker, čo? :mrgreen: Especially for you si to dovolím Tondovi opéčkovať.

Tak ad zraz, kratky report, bohuzial som na nb a tu mi nejde klavesa vedla o (napravo).

Chalani došli na 18:00, sadli do autobusu došli do krčmy. Kym začal zapas prebrali sme asi všetko čo sa dalo, od vytuženych posíl cez Fatyho až k brade Meneza, ktoru opakoval po dankovi.
To, že dojde na zraz i Pjanič nečakal asi nik, bohužiaĺ pre nás sme zistili, že je to Milanista... V záase ale citeľne chýbal.

K zápasu. Zhodli sme sa na tom, že to ubehlo rychlo. Jediný, kto odohral slušný zápas je Manolas, istota v zadu, až na tie dve prihrávky na istotu alá itália. Totti hrál príliž nízko, Maicon nie, fakt nie. Nechcem ho vidieť hrávať na bekovi. Chová sa ako krídlo a mna ten jeho prístup už serie.
Ja sa desím znovu formácii 4231, dúfam že sa k tomu nikdy nedopracujeme a že sa k tomu nevrátime. Treba oživiť ale to, čo hráme, lebo Rudolf sa kazí (to striedanie Tora, wtf?)

Späť k zrazu. V krčme sme to prirodzene potiahli do záverečnej až nás nemiestne vyhnali. V meste sme sa slušnú trasu prešli, stihli sme si zajazdiť v nákupnom vozíku, zakorčuľovať, ukázal som im "krásnu" budúcu električkovú trať do Petržalky a podobné divy.
Dorazili sme do klubu RockOk. Kde sme prečkali do rána do prvého vlaku a nechcem hovoriť za ostatných, ale ja som sa dobre bavil. Rád som vás videl, musíme zopakovať

Ja by som teda už len dodal, že prebehlo aj štandardné ooo bastardo biancoblu oooo ooo!
Vypozoroval som, že keď hodíš pár vodiek na mierumilovne v žalúdku ležiacu súpravu nefiltrovaných dvanástok, tak zvládneš grcať a čurať naraz a ani nenarobíš bordel.
Metódou pokus-omyl som sám seba tuším na mierovom námestí presvedčil o tom, že na klzisku majú normálny ľad a né tú syntetickú srágoru, čo na nej v topánkach neskĺzneš. Teda bliklo mi to, až keď som oň jebol hlavou a zistil, že ju mám mokrú.
Kauflandový vozík tlačí na riti.
Bageta zo stánku, obkľúčeného cigánmi (klidis, spomínaš si naň? tak toto bol iný) chutí ako kartón.
Tibi bol nejaký bez nálady a ten fotbal mu tiež moc nepridal, ale v neskorých ranných mu v klube zahrali sestričku z kramárov, tak ožil.
S Tonym sme si zavrieskali killing in the name of aj s choreografiou, začo sme boli odmenení vrúcnym aplauzom od vedľajšieho stola. A potom sme si zavrieskali asi milión ďalších vecí, tak nás radšej upozornili na to, že sa blíži zatváračka, čož je v non-stope pomerne smutné.
V bratislavskom metre (chachá) sa mi vrátila detská fóbia z toho, že ma na konci namotá eskalátor, tak som sa asi tri minúty sústredil na elegantný preskok papule toho zradného mäsomlynčeka.

Dobré to bolo. Teším sa na vás, až zas niečo dáme. Derby anyone? :danko:

danko10 napsal:
Klidis: Jedno písmenko a hneď masaker, čo? :mrgreen: Especially for you si to dovolím Tondovi opéčkovať.

děkuju ěkně, omohlo mi to, i když ředtim se to taky oddalo oté, co jsem asoň trochu zaojil hlavu a řemejšlel o tom

Pdľa mňa v tom ale dôležitú úlohu zohrala tá šťanka, čo v Rocku vydávali za pivo.

Ja ale grcám štandardne. Dám tyku a pijem si ďalej. A aspoň ma to dobre naštelovalo, lebo v noci na dnešok sme s kamoškou fúkli tri fľaše nejakého skurveného muller thurgau a to som, pravda s vypätím všetkých síl udržal a ešte som sa aj dostal do roboty. Síce polozbúraný, ale pyšný. :mrgreen:

klida napsal:
děkuju ěkně, omohlo mi to, i když ředtim se to taky oddalo oté, co jsem asoň trochu zaojil hlavu a řemejšlel o tom

Fuj, to je hnusný mindfuck. :mrgreen:

Inak pravda, ono obecne v týchto rock cluboch majú asi nejaké pravidlo podávať šťanky, lebo v Nitre čo chodím, dajme tomu do rock clubu ( no proste tam hrá taká hudba, pred tým tam chodili náckovia, teraz už skôr rockeri a metláci), tiež majú rovnaké pivo čo sa nedá ani piť .....

inak ja som sa vytykol dobrovoľne, som si strčil prsty do hrdla, lebo som sa cítil dajak sklúčene :skod: a pomohlo :skod:

Čo to bolo za značku vlastne? Chutilo to jak srbský Lav.

Ja tieeež. Normálne riadená akcia. Doma už som bol v poho. :mrgreen:

Za svoju klavesnicu sa vam osravedlnujem, fakt je to trochu mindfuck.

A co sa tyka vas, tak narozdiel som ja mal omaly zaciatok a koniec bol v ohode, aj vsetko vo mne ostalo ako malo :mrgreen:

... Un ich hab nichts gesacht.

Chaloši ma napadlo dnes v tejto cudzine, ze co keby sme sa stretli zase na jar na nejakom zapase? V BA asi, ale mne by to bolo fuk. Danko, tibi a ktokolvek dalsi co by sa odhodlali dojst. V marci napr. na nejake stvrtfinale LM a podobne.

Jop, zamestnal som sa tam, takze mi nic ine nezostava. Teraz sice este dochadzam, ale to tak max do konca roka, pretoze je to maximalny oser.