pěkné

danko10 napsal:Som to tak plánoval zhrnúť dnes v práci pri káve, lenže problém je v tom, že včera (dnes) som sa rozjebal ešte viac, než v Sobotu, takže ma po dvoch hodinách spánku stojí veľa síl nepozvracať sa a tváriť sa a tak.
Tony napsal:Ty si kár![]()
Tak ad zraz, kratky reort, bohuzial som na nb a tu mi nejde klavesa vedla o (naravo).
Chalani došli na 18:00, sadli do autobusu došli do krčmy. Kym začal zaas rebrali sme asi všetko čo sa dalo, od vytuženych osíl cez Fatyho až k brade Meneza, ktoru oakoval o dankovi.
To, že dojde na zraz i janič nečakal asi nik, bohužiaĺ re nás sme zistili, že je to Milanista... V záase ale citeľne chýbal.
K záasu. Zhodli sme sa na tom, že to ubehlo rychlo. Jediný, kto odohral slušný záas je Manolas, istota v zadu, až na tie dve rihrávky na istotu alá itália. Totti hrál ríliž nízko, Maicon nie, fakt nie. Nechcem ho vidieť hrávať na bekovi. Chová sa ako krídlo a mna ten jeho rístu už serie.
Ja sa desím znovu formácii 4231, dúfam že sa k tomu nikdy nedoracujeme a že sa k tomu nevrátime. Treba oživiť ale to, čo hráme, lebo Rudolf sa kazí (to striedanie Tora, wtf?)
Säť k zrazu. V krčme sme to rirodzene otiahli do záverečnej až nás nemiestne vyhnali. V meste sme sa slušnú trasu rešli, stihli sme si zajazdiť v nákunom vozíku, zakorčuľovať, ukázal som im "krásnu" budúcu električkovú trať do etržalky a odobné divy.
Dorazili sme do ubu RockOk. Kde sme rečkali do rána do rvého vlaku a nechcem hovoriť za ostatných, ale ja som sa dobre bavil. Rád som vás videl, musíme zoakovať
Dodám ešte fotky:
danko10 napsal:Klidis: Jedno písmenko a hneď masaker, čo?Especially for you si to dovolím Tondovi opéčkovať.
klida napsal:děkuju ěkně, omohlo mi to, i když ředtim se to taky oddalo oté, co jsem asoň trochu zaojil hlavu a řemejšlel o tom
danko10 napsal:Ja uz budem toho casu hrdy Bratislavcan, cize mne je jedno.