Znak AS

Chlapi nevím kam s tím, tak zakládám nový topic, ale klidně to smažte, kdyby tu něco podobného bylo. Rád bych si to v novém bytě zařídil podle svého - čti barvy a znak AS. Akorát jsem zatím nikde nenašel znak v potřebné velikosti, čili tak 3000x3000. Nevíte o něčem? Předem dík.

scr

wow, tak vidis to ted uz mam take inspiraci, co si plesknout do obyvaku :) :Ok:

No já tam vlastně malovat budu, ale nejdřív se to musí v dobrý kvalitě připravit, pak velký vytisknout, vystříhat šablonu a pak namalovat.

kdysi na asroma.it to bylo, na tý starý... myslim že jo. teď nevím, holt google no..

to druhý se mi líbí

taky jsem něco takovýho kdysi chtěl, konkrétně jsem chtěl tohle: :danko:

místo toho mám prd, hnusnou tsěnu bez ničeho v takový gay barvě, naši to nějak nepobrali :lol:

Dík, přesto musím hledat ještě vyšší rozlišení, pokud budu chtít, aby to nějak vypadalo... No já bych doma taky neměl šanci, nicméně když budu mít teď svůj domov na Žižkově, je dovoleno vše.

si namaluj bílý a červený pruhy, viktooorka žiiiižkov... :mrgreen:

jj, někde to určitě mám i uložený, ty znaky AS.. holt škoda :lol:

třeba sem...

fuckin' canadiens:

http://en.wikipedia.org/wiki/St._Catharines_Wolves

Away jersey vo farbach Juventusu. Bravo. Necudoval by som sa, keby zakladatelmi boli slovenski cigani.

danko10 napsal:
Away jersey vo farbach Juventusu. Bravo. Necudoval by som sa, keby zakladatelmi boli slovenski cigani.

a domácí vypadaj jak toro...

hele já nevim, oč jde, někdo to dal na italský fórum

ale je to normálně tým, kterej hraje nějakou kanadskou ligu, vím jen to, co je na tý wiki... ale pokud to jsou teda nějaký nadšenci, tak se jim ot moc nepovedlo s těma dresama, dál v článku je, že se barvy měněj na... modrý :zed:

nj, kanaďani