Zdeněk Zeman

Uhm, konecne mi dopalilo, ze Saba s Baldinim hladali na trenersku poziciu nikotinoveho narkomana do partie. To je fajn, ze chalani robia na projekte... :lol:

AS Roma's gonna be pure fun...

Francesco Totti AS napsal:
to dostal triko po Luisovi? :lol: :lol: :lol:
ty ponožky by si mohl taky stáhnout :lol:

ako tie biele sa tak nosia natiahnute pokial idu, ale cierne zase nie.

zdeněk zeman může klidně nosit ponožky na rukou, klaunskej nos a cíga v gej nepromokavý krabičce a já budu držet pysk.

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/zeman-zahajil-pripravu-s-as-rim-hracum-dava-zabrat-187281/

Myslim, ze napriklad taky Simplicio by take zaobchadzanie nemusel prezit... :lol:

Kua, nech uz zacne liga. Som nehorazne zvedavy, co z toho bude.

danko10 napsal:
Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/zeman-zahajil-pripravu-s-as-rim-hracum-dava-zabrat-187281/

Myslim, ze napriklad taky Simplicio by take zaobchadzanie nemusel prezit... :lol:

Kua, nech uz zacne liga. Som nehorazne zvedavy, co z toho bude.
:!: :!: :!:

(otevřete si přímo tu fotku) :mrgreen:

tiskovka po zápase s těma Rumunama (?):
Code:
http://www.asroma.it/en/news/news.html?id=5851

Zeman: Conte by neměl trénovat vůbec
Antonio Conte, trenér Juventusu, dostal za účast v sázkařském skandálu trest na deset měsíců, během kterých nesmí v den zápasů do kabiny ani na lavičku svého týmu. To se však příliš nezdá Zdeňku Zemanovi, kouči konkurenčního AS Řím. "Potrestaný hráč trénovat může, ale myslím si, že trenér s tak dlouhým trestem by svůj tým neměl moci trénovat," prohlásil na tiskové konferenci český kouč. "Nečetl jsem kompletní verdikt sázkařského skandálu, ale pokud se toho lidé chtějí zbavit, musejí být tvrdší."

Nesouhlasím se vším co říká, ale v tomhle má naprostou pravdu. Když trest, tak trest, alene že je bude trénovat a nebude moct jen na zápasy. Jak já bych se rád hádal na eurofotbalu s těma fanouškama Juve, ale nemám na to sílu, když si jedou jen to svoje :mrgreen:

Pique napsal:
Nesouhlasím se vším co říká, ale v tomhle má naprostou pravdu. Když trest, tak trest, alene že je bude trénovat a nebude moct jen na zápasy. Jak já bych se rád hádal na eurofotbalu s těma fanouškama Juve, ale nemám na to sílu, když si jedou jen to svoje :mrgreen:

Ked ono je to tazke. Neviem si predstavit, ako by mu mohli zakazat kontakt s tymom. To by ho asi niekto musel chodit kontrolovat, alebo ja neviem. Co sa tyka toho vyhlasenia, bolo by dobre sustredit sa na Rim a nie riesit veci ktore mu mozu byt u prdele.

A juventini na EF su sranda partia no... :mrgreen: Ja som sa s nimi o tomto radsej nehadal, lebo o tom nic neviem a nebudem plytvat silami aby som to zistoval. Nech kludne umre napriklad.

danko10 napsal:
Pique napsal:

Ked ono je to tazke. Neviem si predstavit, ako by mu mohli zakazat kontakt s tymom. To by ho asi niekto musel chodit kontrolovat, alebo ja neviem. Co sa tyka toho vyhlasenia, bolo by dobre sustredit sa na Rim a nie riesit veci ktore mu mozu byt u prdele.

A juventini na EF su sranda partia no... :mrgreen: Ja som sa s nimi o tomto radsej nehadal, lebo o tom nic neviem a nebudem plytvat silami aby som to zistoval. Nech kludne umre napriklad.

nejlépe.