Zdeněk Zeman

Code:
http://fotbal.idnes.cz/navrat-trenera-zemana-do-as-rim-je-uz-temer-hotovou-veci-pjm-/fot_zahranici.aspx?c=A120531_143545_fot_zahranici_rou

Jj, tak novym trenerom s urcitostou Zeman, som zvedavy co sa udeje ako prve teda.

"Zeman is going to Roma. Everything has been decided. Roma's call was too strong for him to turn down," Pescara´s president Sebastiani stated to Radio Mana Mana.

imho přijde kvůli tomu, aby Řím moch podepsat sponzorskou smlouvu s Phillipem Morrisem, to co odebírá Saba prej nestačí a ten se navíc dycky nudí na kouřový sám, tak potřebuje někoho k sobě

(akorát mi teď něco řiká, že přestal kouřit a tendle blábol je teď irelevantní.....)

klida napsal:
a ten se navíc dycky nudí na kouřový sám, tak potřebuje někoho k sobě

(akorát mi teď něco řiká, že přestal kouřit a tendle blábol je teď irelevantní.....)
kdo? Zeman, nebo Saba?

u Waltera bych se divil

Ak by kluby organizovali niaky turnaj vo fajčení cigariet (ja viem , kolká to blbosť:D), tak by sa všetci ostatný mohli aj posrať , zavolať tam celú 11ku , náhradníkov , managment , Nám by stačil Saba a Zeman a jasne by vyhrali :D

jak jsi na to přišel?

já bych chtěl, aby se tenhle topik přesunul do sekce Hráči :oops:

Code:
http://msn.foxsports.com/foxsoccer/seriea/story/zdenek-zeman-set-to-be-named-roma-coach-053112

baldini potvrdil, že vezmeme zemana
chybí detaily, ale prý nebudou žádná překvapení

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Teraz kukam na vysledky Pescary v poslednej sezone...

:lol: :lol: :lol:

Imo to bude snad este vacsia sranda, nez som si myslel.

Pro Zemana je to posledni sance, aby v ambicioznim klubu dokazal neco velkyho, Moggi a spol. jsou pryc, nikdo by ho uz nemel zariznout. Doufam ze si bude klast i vyssi cile, nez hrat utocnej kamikadze fotbal. Po dvou mizernych sezonach bych chtel i nejaky ty vysledky.