Zdeněk Zeman

Carlo napsal:
Niektoré noviny píšu že je nový tréner AS ..... ja som skôr za nie , pred 2 rokmi by som ho bral , na druhu stranu láka ma hrať dobrý futbal a aspon sa pritom nenudiť , ale chcem trofeje !!!
na trofej nemá ani Montella podle mě

Francesco Totti AS napsal:
Carlo napsal:
Niektoré noviny píšu že je nový tréner AS ..... ja som skôr za nie , pred 2 rokmi by som ho bral , na druhu stranu láka ma hrať dobrý futbal a aspon sa pritom nenudiť , ale chcem trofeje !!!

taky ho tady chce málokdo

klida napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Carlo napsal:

taky ho tady chce málokdo

Ale tak chciet montelu a nechciet zemana :think: :think: : :?: ... ake uspechy mal taky monty? nic, proste dalsi experiment.

zemana ano

Ja neviem, mam z toho taky dojem, ze vedenie chce pritiahnut zas niekoho mladeho. Celkovo mi pripada, ze cely "projekt" ztroskotal niekde na mrtvom bode. Inak si tie potencialne akvizicie Rima neviem vysvetlit (ci uz kandidati na trenera, alebo samotne posily). Trosku si zacinam pripadat ako keby nas vlastnili Gillet s Hicksom. Prvu sezonu par zvucnejsich mien a teraz sa povezieme so vseliakymi zrazakmi.

Ked uz to ma byt takto, tak chcem jednoznacne Zemana, nech je aspon zabava...

Inak je sranda , že ked sme prachy nemali , s trenermi sme šli na istotku a teraz experimentujeme práve na nich ...

Carlo napsal:
Inak je sranda , že ked sme prachy nemali , s trenermi sme šli na istotku a teraz experimentujeme práve na nich ...

To nie je o peniazoch, ale o tom, ci sa majitelia vyznaju do futbalu. Nasi bohuzial vobec. :? :? :?

smurfik napsal:
Carlo napsal:

To nie je o peniazoch, ale o tom, ci sa majitelia vyznaju do futbalu. Nasi bohuzial vobec. :? :? :?
Myslím, že majitelé do toho kecaj zrovna nejmíň;)

Jo vlastně za rok se dá udělat nejlepší tým na světě! Výsledky nejsou problém Sabatiniho a Baldiniho. Pjanic, Stek, Lamela..to je maximum co se dalo koupit. Obměnit kádr aby se koupilo 10 hráčů jeden za 20 mega je fakt nereálné.

Pique napsal:
Jo vlastně za rok se dá udělat nejlepší tým na světě! Výsledky nejsou problém Sabatiniho a Baldiniho. Pjanic, Stek, Lamela..to je maximum co se dalo koupit. Obměnit kádr aby se koupilo 10 hráčů jeden za 20 mega je fakt nereálné.

Kto povedal, ze musime kupovat 10 hracov za 20M? Som presvedceny, ze ak by sme nekupili nikoho a ostali by hraci ako Mexes a Vucinic, umiestnili by sme sa v tabulke lepsie. Co je vsak omnoho dolezitejsie, dalo by sa na nas futbal pozerat, pretoze by sme nejaky hrali.

Ak je uroven Parmy v lige (a napriklad 5 bodov pred Bolognou) najlepsi tim na svete, tak to dakujem pekne. Nikto nevravel, ze mame vyhrat titul. Kazdopadne umiestnenie v tabulke, vykony v poharoch a ten antifutbal JE problem Sabatiniho a Baldiniho. Nemozeme sa tvarit, ze niekto robi veci dobre len z toho dovodu, ze nic nerobi, resp. nic nepokazi.

Tato sezona bola absolutne fiasko a bohuzial zda sa, ze bez vyraznych zmien nebude ta dalsia o nic lepsia.

Vučinič ať jde do prdele.

Já bych se Zemana nebál. Mohla by to pro něj být poslední životní šance. A pro Frančeho by takový dva tři roky se Zemanem mohl být dárek pro zakončení kariéry.

Code:
http://www.eurofotbal.cz/clanky/zemana-vabi-as-rim-oznamil-sportovni-reditel-pescary-184005/