Vztahy

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
Vlk je s prominutím "idiot"..i já jsem s nim měl neshody,a to dost velký....jako říct že nenávidí hráče svýho "milovanýho" klubu,je i na mě moc...když porazíme kohokoliv,i když sme vyhráli v Neapoli 3:0,pořád kritizoval,v životě nepochválil kluky za výkon..vždycky jen"debil,dementi,kokoti atd.
Tohle neni fanoušek Říma,prosím...
La Roma non si discute,si ama!!!
Poslednu vetu prelozit prosim :lol:

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
Vlk je s prominutím "idiot"..i já jsem s nim měl neshody,a to dost velký....jako říct že nenávidí hráče svýho "milovanýho" klubu,je i na mě moc...když porazíme kohokoliv,i když sme vyhráli v Neapoli 3:0,pořád kritizoval,v životě nepochválil kluky za výkon..vždycky jen"debil,dementi,kokoti atd.
Tohle neni fanoušek Říma,prosím...
La Roma non si discute,si ama!!!
Poslednu vetu prelozit prosim :lol:
mám to na šále...a Sushi mi to přeložil:
O Římu se nediskutuje,Řím se miluje. :oops:

Dnes som hral futbal s niekým, kto mal dres AS R, pekný čierny, ale už riadne vyčúchaný. Volali ho Danko, a tak reku, zeby nahoda? Neskôr sa ho pýtam, Danko? On ze nie. Pokracujem v tom, či je Romanista, a on že tak no, nejasná to bola odpoveď, ale skôr ano. A ja že, čo ten dres? Ále, to mu sestra z anglicka doniesla, alebo kamaratova sestra, alebo proste niekoho sestra z Anglicka, tak či chodi na forko, a on že nie, že len nosí dres. A ja že dobre, tak sa maj. Cool storY !

:mrgreen: :mrgreen:

já jsem asi před měsícem nebo před dvěma týdny přišel do hospody, byla zima, měl jsem šálu... hádejte jakou :mrgreen: namířil si to ke mně nějakej vožralej slovák údajně z východu (to říkal kámoš na moje "já mu vůbec nerozumim, co řiká") a z toho co jsem pochytil na fórum nechodí, ale je hroznej fanoušek a chtěl si se mnou měnit šálu (on měl st. pauli) :lol: nic jsem nevyměnil..

Sushi napsal:
:mrgreen: :mrgreen:

já jsem asi před měsícem nebo před dvěma týdny přišel do hospody, byla zima, měl jsem šálu... hádejte jakou :mrgreen: namířil si to ke mně nějakej vožralej slovák údajně z východu (to říkal kámoš na moje "já mu vůbec nerozumim, co řiká") a z toho co jsem pochytil na fórum nechodí, ale je hroznej fanoušek a chtěl si se mnou měnit šálu (on měl st. pauli) :lol: nic jsem nevyměnil..

ja by som menil 8)

Koukal jsem, že na EF chodí nějaká fanynka, která se jmenuje Nela, konkr. tuším Francesco Totti-Nella nebo tak nějak. Její příspěvky jsou občas tak trochu no...."roztomilý" :oops: Ženská, fotbal a její názory, to je krása :mrgreen:

Skeči napsal:
Koukal jsem, že na EF chodí nějaká fanynka, která se jmenuje Nela, konkr. tuším Francesco Totti-Nella nebo tak nějak. Její příspěvky jsou občas tak trochu no...."roztomilý" :oops: Ženská, fotbal a její názory, to je krása :mrgreen:

nazdar skeči, ty starej úchyle :mrgreen:

taky jsem se na nelu už chytil - na fb na stránce věnovaný fóru a webu... hádej, kolik nelince je :mrgreen:

Nazdar Suši...no já vím, že to zní úchylácky, proto jak se vyjadřuje, tak si myslim, že to bude ještě kuře :mrgreen: Jen aby jí to vydrželo :D

edit: Tak Nela je v dosti pubertálním věku a podle hlavní fotky asi možná hraje i fotbal závodně, jestli to byla na tý fotce ona. :mrgreen:

Pamatuji si, že sem kdysi chodila fanynka AS :danko: :danko: Možná se pletu a nechodila sem, každopádně bude v dobrým věku, jestli se nemýlím=)

klida napsal:
chodila sem Tynk4.... sorely missed
To bude asi ona=) Vím, že byla blázen do Brighiho=D Jeden čas jsem přemýšlel, že budu hrát jako on :mrgreen: