Vztahy

Pigi10 napsal:
Jediní joudové jsou Sparťané plnou pusu keců a debilní fanou?ky(ikdy? na Baníkovce nemaj)mají v?dycky jenom oni.Dříve mi ACS nevadilo ale rok od roku je to čím dál tím hor?í :roll: Debilní Majitel+Debilní fanou?ci(Ultras myslím)+Debilní trenér=Debilní Tým :) :)
Tak a pojďte mě ukamenovat a vynést rozsudek :) :) :)

FORZA ROMA.

Sushi napsal:
Pigi10 napsal:
Jediní joudové jsou Sparťané plnou pusu keců a debilní fanou?ky(ikdy? na Baníkovce nemaj)mají v?dycky jenom oni.Dříve mi ACS nevadilo ale rok od roku je to čím dál tím hor?í :roll: Debilní Majitel+Debilní fanou?ci(Ultras myslím)+Debilní trenér=Debilní Tým :) :)

FORZA ROMA.
DOBREEEE :lol:

Odkedy maju gayovia radi kozy , zadky , oholene nohy podotykam , dlhe vlasy a predovsetkym , tu cas kde vopchas svojho pisuliacika . To je tu Nas potom vela gayov co ? :lol:

rozy-acs napsal:
Pique napsal:
je tady někdo Slávista?? 8)
ty se? seshitej jouda jo?fuuuj..a to si vypadal jako sympaták :roll: :lol:

neřekl jsem ?e jsem Slavista :lol: ...mě nějak česká liga nebere, není nad AS...........
a sleduju SFC, to je jasný........ :oops:

Pigi10 napsal:
tuny hoven,tuny....debilní majitel,vedení:souhlas...trenér taky...ale nevim co furt proti fanou?kům..sahni si na srdce:bohemka na kladně+slavie v přibrami.... :wink:
edit:nezastávám se jich.

ja po AS sleduju Brno jelikoz sem od tama a teda chachari se predvedli...jak se zpivalo...toza toza dementoza 8)

Max

Sushi:
pár se?ívek tu je... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

taky par laziali di merda!!!!!!!!!!!!!!!

Max napsal:
Sushi:
pár se?ívek tu je... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

taky par laziali di merda!!!!!!!!!!!!!!!
=

A to s tebou zdielam rovnaky avatar .

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A to len preto , ze pocuvam Abbu a nemam rad A-teens ? 8)

dohod mu sestru, a mo?ná se to dá do pohody :lol: :lol:

....i kdy? nevím co mezi váma je :shock:

OMG ! Tak ja keby som ta stretol na ulici by som sa ti pozdravil , nezbil ta , neoflusal ta

Keby ta stretla moja sestra na ulici by ta nepozdravila , zbila bi ta , a oflusala .

Fakt ju mas radsej ?

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
OMG ! Tak ja keby som ta stretol na ulici by som sa ti pozdravil , nezbil ta , neoflusal ta

Keby ta stretla moja sestra na ulici by ta nepozdravila , zbila bi ta , a oflusala .

Fakt ju mas radsej ?

Klida má rád třeba takový ,,tvrdačky" :lol:

Takze Chivu s Rimskym vlkom si na asromacz prejavuju svoju "lasku" .

Rimskymvlkom som bol oznaceny za nefanusika Rima , pretoze som napisal , ze stale je mojim oblubenym hracom Cassano .

Co sa dnes nedozviem .

Vlk je s prominutím "idiot"..i já jsem s nim měl neshody,a to dost velký....jako říct že nenávidí hráče svýho "milovanýho" klubu,je i na mě moc...když porazíme kohokoliv,i když sme vyhráli v Neapoli 3:0,pořád kritizoval,v životě nepochválil kluky za výkon..vždycky jen"debil,dementi,kokoti atd.
Tohle neni fanoušek Říma,prosím...
La Roma non si discute,si ama!!!