Výpadek

Čau kluci, dneska (zrovna dneska) jsme měli na fóru výpadek, čert ví proč, takže omluvte nedostupnost. Někteří to těžko nesli, tak teď si už můžeme poplakat nad včerejškem přímo tady mezi námi :wink: :zed: :sala: daje Roma daje

Forko mi nešlo par dní. Iba mne, či bol výpadok?

Som rád, že ste to nahodili naspäť. :Ok:

výpadek

skeči se v tom ňoupe, kdykoliv to spadne, aby to opravil - a nějaký dlouhodobý řešení zatím nevidí

zvažujeme přejít na vbulletin (teď jsme na php bb, prostě jiný fórum, vypadá to stejně, připadá mi to jako souboj pepsi x coca cola, s tím, že teď asi jsme na pepsi :mrgreen: )

snad se podaří to spravit jednou pro vždy

co mě mrzí, je, že problémy začly tím, že naše starý fórum byla nějaká stará verze, co by jednoho dne přestala fungovat úplně, protože už by nebyla podporovaná - to je důkaz, že co funguje, do toho se nemá hrabat :mrgreen:

každopádně aspoň teď není sezóna, i když nás to taky otravuje (nejvíc asi skečiho :lol: )

tak trpělivost, díky :Ok:

Padlo fórko padlo fórko ktože nám ho opraví,
starý šušák nie je doma a mladý to nespraví,
zavoláme na skečiho ten má veľké kladivo,
pribije tam jeden klinec a už je to hotovo.

Sorry kluci, nevim proč to spadlo.

Aspoň jsme se nemuseli trápit tim milánem "live"...

UMÍ NĚKDO S TÍMHLE PHPBB ZÁZRAKEM? HLEDÁM POSILU DO TÝMU :mrgreen:

nojo, tak asi nic :lol:

tak snad nám to nebude moc padat a pokud někdy jo, mějte trpělivost, na nápravě se pracuje.

jelikož na ní nejspíš budu pracovat já, mějte té trpělivosti hodně :mrgreen:

Sushi napsal:
tak snad nám to nebude moc padat a pokud někdy jo, mějte trpělivost,

To odo mňa nemôžeš chcieť suško, hlavne vtedy nie, keď hráme.

Ale cítim sa jak na protestoch na slovensku, bezmocne :mrgreen:

Skeči už nemůže, máme to tu prej zanedbaný. Kdo utře prach? Já jestli něco nesnáším, tak utírání prachu. Anyone?

Ajtý-wise je to prej zapeklitý na nějaký zevrubný řešení, respektive definitivní. Já tomu moc nerozumím. Každopádně budeme látat díry a třeba se to umoudří. :)

Ahoj kluci.
Berte to tak, dříve jsem se o to tu staral s radostí a měl jsem to jako zálibu. Nikdy jsem za to nic nechtěl. Časy se mění a lidé stárnou. Těch zálib mám více, navíc mám teď rodinu, takže se tomuto fóru věnuji fakt minimálně.

Nicméně Sushiho jsem proškolil, takže kdyby to zas náhodou spadlo, Sushi nahodí.

Budu se snažit dál. Doděláme header a do něj vložíme nějaký ten banner co Sushi po mě chce. Vše uděláme po malých krůčkách, i když jeden krůček trvá strašně dlouhou dobu.

Ale vidím, že jste trpěliví a berete to víceméně s humorem :)))

Skeči

Sent from my iPhone using Tapatalk

to je jasný skečo, díky za dosavadní služby a nějak to tu sesmolíme :Ok:

jak prej říkával ivan hlinka, hlavně se z toho neposrat :mrgreen:

Tohle forum funguje líp, než ten fotbal v Římě, takže myslim, že už sme dostatečně otupělý, aby nás nějakej ten výpadek nerozházel :Ok: