Výjezd do Říma 13/14 (Pique)

Hodim to sem.

Tak. Kluci, je tady nekdo kdo ma v planu jeste letos vyrazit na fotbal, na AS? Zacal jsem o tom nejak uvazovat. Na to abych jel sam asi tak velkej dobrodruh nejsem, tak kdyby se nekomu chtelo ;-)

otevřel jsem ti na to novej topik, tamto bych chtěl spíš na nějaký doporučení a tak

sorry a dík :wink:

scr

Ja bych i jel..uz jsem byl letos v Milane uz AS druhy rok po sobe, preci jen to vyjde prijatelneji financne nez do Rima....ale pokud by se to nejak domluvilo rad se pridam :)

já letos už byl :mrgreen: ale asi ještě pojedem na juve. akorát já to v Římě mám jak na návštěvě u známejch, takže to s někým spojovat se bohužel moc nahodí :? ale kdyby bylo třeba njak pomoct, just ask

Ja bych prave taky chtel na Juve, tak pokud by do toho nekdo sel, tak by to bylo super.

Hrubý odhad, než zas naberiem odvahu. Blbá skúsenosť posledne a ja som aj na štandardné lety citlivý. :mrgreen:

danko10 napsal:
Aj ja by som dal Juve, ale lietadlom najbližší rok neletím.

Však už to lietadlo našli :smoke:

Kedy je to Juve ? Mám to teraz blbé trochen, bude skúškove, sestrina svadba- takže by sa asi aj patrilo jej nejaký ten peňáz dať, ale ked mi to zaplatíš piwue, budem ti robiť asistentku :D

s Juve sa hra 11.05.2014 ... predpokladam, ze tam bude drahy listok ako svina a ja mam statnice prvy junovy tyzden, takze pre mna je to unreal.
v buducej by som chcel ist na 100 %, do rima jedine lietadlom, ale ak by sme sa dohodli viaceri, tak nemam problem ist autom napr. do Udine, Bologna, Verona. Len ta moja krava mi zerie 8 litrov benzinu :zed:

Ak by som siel do Rima, tak aj s frajerkou, takze by to bola skor romantika po pamiatkach + zapas, to by sme absolvovali asi len vo dvojici

teraz to ale riesit nebudem, ale SUSHI, ked to bude aktualne urcite ta budem otravovat a pytat sa ta milion otazok, nakolko si ma ako informator, animator a turisticky poradca velmi presvedcil.
Tvoja rada cez leto kde je najlepsia zmrzlina v Rime bola najlepsia na svete, akurat sa neosvedcilo tvoje odporucanie o tom, ze najlepsi nocny zivot je na San Lorenze, cez prazdniny tam bolo mrtvo a boli tam akurat ludia, ktori vyzerali dost pochybne a mali eminentny zaujem nas nalozit do auta a predat na organy :D :D :D

Carlo napsal:
danko10 napsal:
Aj ja by som dal Juve, ale lietadlom najbližší rok neletím.

Však už to lietadlo našli :smoke:

Kedy je to Juve ? Mám to teraz blbé trochen, bude skúškove, sestrina svadba- takže by sa asi aj patrilo jej nejaký ten peňáz dať, ale ked mi to zaplatíš piwue, budem ti robiť asistentku :D

Kdo vi jake sluzby nabizis v te asistentce ale :D
Ty vole, segra uz se vdava? Prijde mi to jako vcera, kdyz jsme se chteli s ni seznamit :D

Pique napsal:
A ty jedes sam, nebo s nejakyma kamosema?
Hele já jedu s mámou asi, v Římě ještě nebyla a mně se to takhle hodí spojit. Už mám koupený lístky na autobus, teď ještě lístky na fotbal. Sushi, jak řešíš ty vstupenky ty? Já bych se rád vyhl situaci, že mi zas nějaká super pani řekne, že nejsem Ital a ať táhnu na Montemario za kilo :mrgreen:

brácha něco koupoval po netu... už jsem dost vyšel ze cviku, co se týče chození na staďák, myslim, že se věci pohnuly a změnily. takže se v první řadě koukni na web, na ofiko web tím chci říct, kde by snad už amíci mohli nechat nějaký info...

Já se snažím to koupit přes web, jenže ty buzeranti klasicky maj všechna pole anglicky a najednou to po mně chce Inserisci i dati del titolare della tessera:

CARD NUMBER*

PIN* /// Wtf?!