klida napsal:
Rodrigo Defendi, Wilhelmsson, Esposito, Barusso, Antunes,....
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LXZL_zqOv1Y[/youtube]
ty krávo, jardo, co mi k tomuhle řekneš? ty videa jsem viděl mockrát..
olympiakos jsem chtěl vidět u nás v baru, šel jsem s bráchou a štůsou, ale nakonec dávali něco jinýho - tehdy jsem myslím na wapu nebo na čem (lol) sledoval stav a na konci zápasu tam bylo 0:0. koukám na sestřihy pak, Řím samozřejmě uplně na konci, no ty vole já když čekal nula nula a viděl jak ftranče posílá rosiho a ten nachází perrottu, já byl šťastnej
doněck byla klika jak svině, byli lepší a my jim dali 4 kousky. klasicky rodri, franče krásně a dani palicí a o víc - pizarro z dálky vzduchem!!!
rodriho aurelio proti olympiakosu je dneska už v evropě legenda
lidi jako defendi mě dneska dojímaj
ty šedivý dresy se lidem v Římě nikdy nelíbily, mně už nevim, ale dneska mi připadaj zpětně super
faty.
franče tehdy měl hrozný penaltový období, ale ta stahovačka proti olympiakosu je z čítanky
zápas s valencií byl strašně vtipná záležitost
lyon... to bylo. domácí mač moc nevim, každopádně nuda. tam jsme jeli lehce jako zpráskaný psi. byl jsem u bráchy, čuměli jsme se štůsou a bráchovým skorotchánem. po prvním gólu jsme řvali... a oni ho neuznali, mrdky. po frančeho gólu to konečně bylo 0:1, měli jsme na stole 3 svíčky nebo kolik, hezky jsme si jednu zapálili
pak obstřelovaná, doni lítal jak hadr na holi, PERFEKTNÍ ZÁPAS TOHO ZÁKRSKA Z ČILE, to jsem čuměl, všichni skvělí, CASSETTAO!! pak 2:0, svíčka
a jednu na konci... na konci za ně nastoupil tehdá mladej benzema a lítalo to kudy mohlo. historickej mač...
s menčákem doma to bylo skvělý, odveta bolela jako máloo v dosavadní kariéře fanouška..
jak tam franče nechal vyloučit scholese bylo hodně zkušený
dani jak byl mladej ty vole, a mancini vošklivej
luciano borec
dynamo jsme strašně rozebrali, to byla branca ten supersimo
ludva giuly
mauro esposito
zkurvenej liedson
a franče si s těma trestňákama nedal nikdy říct..
ten mirkovo gól s lisbonou, to bylo něco, co?
juan jak jezdil, to byla tehdá dvojka s filipem, ten zas byl fenomenální s realem
cassettao biboň - wtf
pizarro double teč
- wtf
BARUSSO!!
raúl, borec. zajímalo by mě co si to v odvetě mumlali s frančem ve středovým kruhu.
aquilani měl kurva pech, lol
RODRIIIIIIIIIII
MIRKOOOOOOOOOOOOOOOOO
PEPE
GUTI
pak někdy si ermes kurva začala hrát s efektama...
cluj ty vole, to bylo. ale pak jsme to zvládli jak málokdo, i menez měl dobrý zápasy, matteuccio brighi fenomeno, mirkooooooooooo, julio to byl trestňáček
bayern, se vším že nám to pustili, to byla bomba... jsem se klepal jak malej kluk
greco, lol
už za tenhle gól a penaltu si borriello zaslouží těch asi 5 let platu
no a franče... a franče
až si všechny tyhle věci ze zápasů nebudu pamatovat, budu rád, protože jich asi budeme vyhrávat víc než dosud...