vas tady je ...:)

SUSIsr napsal:
ja bych se na fotbal klidne vypichal...proste se sejdem..dame hradby nebo letnou, klobasu a pak seberem naky pristehovalkyne ze slovenska..diky pritomnosti Danka, jim budeme i rozumnět

rozumnět jo? a pak prudíš Nelu... ;)

já jsem pro, ale nevim jak lákavý je pro mimopražský lidi jet někam jen kvůli hospodě

Sushi napsal:
SUSIsr napsal:
ja bych se na fotbal klidne vypichal...proste se sejdem..dame hradby nebo letnou, klobasu a pak seberem naky pristehovalkyne ze slovenska..diky pritomnosti Danka, jim budeme i rozumnět

rozumnět jo? a pak prudíš Nelu... ;)

já jsem pro, ale nevim jak lákavý je pro mimopražský lidi jet někam jen kvůli hospodě
hahahha, ahhahah
jj, protoze koukat se na lecce je strasnej tahak..i v lonely planet o tom pisou

mna do toho netahajte, ja mam stale nedoriesenu konverzaciu s rusky hovoriacou spolocnickou v kabarete...

...a tentokrat som ochotny za odpovede na moje otazky zaplatit, aby ma nemenovany pseudomakaron zas v najlepsom neodniesol...

danko10 napsal:
mna do toho netahajte, ja mam stale nedoriesenu konverzaciu s rusky hovoriacou spolocnickou v kabarete...

...a tentokrat som ochotny za odpovede na moje otazky zaplatit, aby ma nemenovany pseudomakaron zas v najlepsom neodniesol...
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

no, to se nesměj, nainstaluj si chrome, ten kontroluje chyby...

já nevim no, když to bereš takhle, můžeš napsat "on Řím je letos strašnej tahák", ale nemusíme do sebe navzájem kopat jak do mrtvol... :lol:

danko: jak se jmenoval ten herec? nějak bezrukov ne? :lol: chudák holka šikovná :mrgreen:

Sushi napsal:
no, to se nesměj, nainstaluj si chrome, ten kontroluje chyby...

já nevim no, když to bereš takhle, můžeš napsat "on Řím je letos strašnej tahák", ale nemusíme do sebe navzájem kopat jak do mrtvol... :lol:

danko: jak se jmenoval ten herec? nějak bezrukov ne? :lol: chudák holka šikovná :mrgreen:
ja mam kontrolu italstiny.. :lol:

bezrukov..preco bezrukov neodysel do holyvůda :skod: :skod: :skod:

porco dio, :lol: :lol:

Danko, kdy mas ty cas?

:lol: :lol: :lol:

starsi susi, kecy si nechaj. nevies ake to je kazdy den sa zobudzat a zaspavat bez odpovede na tuto, pre mna zasadnu otazku

ja presne neviem kedy, bo to mam vsetko v diari (vazne) a ten som zas niekde odjebal (este vaznejsie). az dam znova do kopy retazec vsetkych nezmyselnych udalosti, na ktorych som uz prislubil ucast, dam vediet.

danko10 napsal:

starsi susi, kecy si nechaj. nevies ake to je kazdy den sa zobudzat a zaspavat bez odpovede na tuto, pre mna zasadnu otazku

ja presne neviem kedy, bo to mam vsetko v diari (vazne) a ten som zas niekde odjebal (este vaznejsie). az dam znova do kopy retazec vsetkych nezmyselnych udalosti, na ktorych som uz prislubil ucast, dam vediet.

Dylan z brna... hh... tak ten má práce jak když nasere, navíc v květnu začínaj zkoušky, a ještě navíc víkend 4-5-6 brázdí chorvatský vinnetouácký krasy. ale tak 18-19-20 by to snad mohlo jít, jen fakt nevím, jestli už tam nebude pak nějaká ze šesti zkoušek, co mě čekaj. takže na tuty to slíbit nemůžu. ale rád bych, tím spíš, když mám pocit, jestli není v Práglu nějakej ten pivní festival. to bysme se mohli zliskat tam...

myslim, že dylan byl 90210 ;)

pivní festivaly jsem nikdy nenavštěvoval, ale proč ne. i když lepší podle mě je jít na vyšák na zahrádku, kde je klid a ne 10 000 hlav

Sushi napsal:
myslim, že dylan byl 90210 ;)

pivní festivaly jsem nikdy nenavštěvoval, ale proč ne. i když lepší podle mě je jít na vyšák na zahrádku, kde je klid a ne 10 000 hlav

aha, já myslel, že 90210 je taky Pražák :)

já ani nevim, jak to má, myslim že tak nějak napůl... :mrgreen: ale tuším, že dylan je tu on :mrgreen:

já si furt myslim že na gradby ale nikoho do prahy nenalákáme :lol: no uvidíme

Jestli bude sraz, tak bych se rád zúčastnil...ženskou teď nemám,takže se nudou kopu akorát do prdele a občas(opravdu jen příležitostně) se učím...

:lol:

ok, praktický věci. jakou formu srazu si kdo představuje? a mimopražští, kde byste plánovali spát? protože u mě tehdy kluci spali, když byli naši na dovče, jak byla ta grilovačka, ale když tu jsou, tak to nevidím moc reálně :|