Sushi napsal:jsem myslel že se jmenuješ podle toho... já mám kůstku rád, jakože jí i ten seriál
co to placas? dle meho uz ses na florencidanko10 napsal:Tazko povedat, zavisi od konkretneho datumu.
musis se libat pod tresni? (ceresnickou?)danko10 napsal:Tak vies, ze ja neodmietam, pokial aspon trochu mozem, ale v maji fakt neviem... :aaaa:
klida napsal:tak kdo by dorazil někdy v květnu?
klida
SUSIsr
Sushi
Bones?
danko?
Pigi?
Pique?
90210?
Richie?
SUSIsr napsal:musis se libat pod tresni? (ceresnickou?)danko10 napsal:Tak vies, ze ja neodmietam, pokial aspon trochu mozem, ale v maji fakt neviem... :aaaa:
prepáčdanko10 napsal:SUSIsr napsal:musis se libat pod tresni? (ceresnickou?)danko10 napsal:Tak vies, ze ja neodmietam, pokial aspon trochu mozem, ale v maji fakt neviem... :aaaa:
nie
hrajem s zizkovem, 10:15, burt a pivoSushi napsal:jj, taky když se něco dohodne, tak se snad dostavim
co hrajem v květnu za zápasy?
máme tam finále nějaký? pohár? EL? LM? nevim teď..
SUSIsr napsal:ja bych se sel proste vyndat..klidne bez fotbalu..chlast, devky, drogy..jak za starejch casu
berlin.Sushi napsal:to bychom si mohli zkazit den třeba s vincenzovou catanií, ideální soupeř![]()
![]()
já si budu muset zajít do školy zjistit co mě teď čeká...![]()
SUSIsr napsal:berlin.Sushi napsal:to bychom si mohli zkazit den třeba s vincenzovou catanií, ideální soupeř![]()
![]()
ja bych se na fotbal klidne vypichal...proste se sejdem..dame hradby nebo letnou, klobasu a pak seberem naky pristehovalkyne ze slovenska..diky pritomnosti Danka, jim budeme i rozumnětSushi napsal:SUSIsr napsal:berlin.Sushi napsal:to bychom si mohli zkazit den třeba s vincenzovou catanií, ideální soupeř![]()
![]()
tak cesena, to bychom mohli skoro i vyhrát!![]()